logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Până nu de mult timp, pieţele agroalimentare ale Galaţiului păreau, prin politica managerială, să deţină monopolul. Greşeală, căci între timp au apărut marketuri şi hipermarketuri de cartier, dar şi aprozare de colţ de cvartal de blocuri. Acum, pieţele agroalimentare de stat au una dintre cele mai acerbe concurenţe de după 1989.
Aşa că, timid şi pâş-pâş, cei care conduc acum Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi au început să iasă din sfidarea monopolistă şi să recurgă la câteva reţete de marketing. Întâi au cumpărat pentru Piaţa Centrală o staţie de amplificare la care sunt ascultate posturi care difuzează colinde, pluguşoare şi folclor… cam contemporan, încât mai ieşim şi noi din încruntarea socotelilor de acasă. Staţia de amplificare, ne-a spus actualul manager Viorica Sandu, va funcţiona tot timpul anului, inclusiv în piaţa de legume-fructe exterioară, precum şi la târgurile de toamnă.
De asemenea, fiecare chiriaş a primit câte 10 bilele de tombolă pe care le vor da clienţilor fideli. La toate economatele din pieţe, şi sunt 12, vor fi date 36 de premii. Extragerea va avea loc pe 20 decembrie. La economate, câştigătorii vor primi 36 de coşuri cu cozonac, o sticlă de vin, fursecuri şi salam de biscuiţi, urmând ca ceilalţi câştigători să primească fiecare câte un brad de Crăciun.
E, totuşi un prim pas, un prim semn.
La mulţi ani cu sănătate tuturor!
Ne citim – auzim joi, 10 ianuarie 2019.

(G.C.) 21 - decembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...