logoImpact EST nr. 867 - 19.04.2021

Lume, lume, cică ăştia din Galaţi ce aparţin de Consiliul Naţional al IMM-urilor, pun iarăşi, ca în fiecare an, de o mare manifestare ce vine să omagieze şi să premieze performanţa din mediul de afaceri. Se spune că pe baza datelor furnizate de Ministerul de Finanţe (să nu uităm că exerciţiul financiar pe anul 2017 s-a încheiat pe 30 august anul curent) şi Registrul Comerţului cu cele aparţinătoare lor, s-a întocmit TOP-ul pe anul 2017 al tuturor agenţilor economici.
Pe surse am aflat că vor fi destule surprize, chiar de proporţii, în legătură cu clasarea pe podium a diverselor societăţi din Galaţi, aşa că după eveniment va curge multă cerneală din pixurile noastre de gazetari, atenţi la ceea ce se întâmplă în cel mai IMPORTANT domeniu de activitate din orice ţară din lume.
Acum noi vom fi prezenţi în data de 3 octombrie, ora 15.00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, unde se vor desfăşura ostilităţile şi vom fi ochi şi urechi în a vă relata tot ce a fost acolo.
După obiceiurile din anii anteriori, suntem convinşi că va fi ceva „tare”, ceva cu ştaif, aşa ca să rupă gura târgului prin rigoare şi bun gust. Suntem convinşi că nu vor lipsi trofeele splendide, buchetele de flori, momentele artistice, momentele de după, când se va socializa la o degustare selectă de vinuri asortată cu gustări alese. În acest context nu ne rămâne decât să spunem că toată lumea interesată şi invitată trebuie să fie acolo, iar cine nu e, înseamnă că nici nu prea există.

 

N.B. Am aflat pe surse, în ultimul moment, că avem un întreprinzător local, autohton, mai tare ca ArcelorMittal sau ca Damen sau ca…

Obiectiv 28 - septembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...