logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021

De curând a devenit funcţional şi vizitabil cel mai mare show-room auto rulate din această parte de ţară. Valoarea autoturismelor, în majoritate numai mărci cu ştaif, se cifrează la circa două milioane de euro. Acestea sunt expuse pe trei nivele în clădirea principală, urmând ca în curtea betonată de alături să fie expuse alte câteva zeci bune de autoturisme, pista urmând să fie acoperită cu un balon uriaş. Dar, cel mai important lucru este că aceste autoturisme rulate, cu preţuri cuprinse între 8000 şi 20.000 de euro, trec mai întâi prin service-ul propriu unde sunt verificate la sânge şi li se face şi o revizie anuală completă.
Investiţia de aici este una care a civilizat colţul acela de teren cu clădiri părăginite, unde fusese fabrica de Sucuri a ILF (Hortigal), vizavi de Patinoar, înainte de intrarea în depozitele Galgros. Cei doi, Radu Gheorghe şi Tonel Diaconu, au avut grijă să toarne pistă betonată pentru trotuarele din Coşbuc şi până la limita proprietăţii dinspre depozite, căci arătau ca după bombardament. Pentru cele câteva sute de autoturisme expuse spre vânzare, care arată brici, de zici că nici nu s-a circulat cu ele, se acordă garanţie, iar vânzarea se face şi în leasing, pentru oricine are salariul de la 4000 de lei în sus, ne-a mai relatat interlocutorul nostru, Tonel Diaconu.
Investiţia celor doi, care sunt parteneri şi în vie, vinificaţie şi vin (fostul IVV), a dus şi la crearea, pentru început, a 20 de locuri de muncă, în aceşti ani dificili din punct de vedere economic, pe care îi traversează Galaţiul şi regiunea geografică.
Până acum, gălăţenii erau nevoiţi să-şi cumpere astfel de autoturisme rulate de prin ţară, fiind mânaţi să meargă la Cluj, Târgu Mureş, Braşov, Focşani etc.

(R.I.) 8 - decembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...