logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Gelu – Constantin Tacea este director al firmei de stat Cons Management Parc de Soft SA Galaţi şi cu patru oameni nu reuşeşte să producă decât pagube de sute de mii de lei noi, finanţări cu titlu dubios făcute de către CJG şi CLM, acţionari ai firmei în cauză care au băgat anul trecut câte 150.000 de lei în această gaură penelistă. Şi de cât de priceput este el în afaceri şi management, s-a trezit cumpărând de la finul lui Mircea-Răzvan Cristea, director general al RA AFDJ Galaţi, spălătoria auto de pe strada Movilei, CAR WASH.

Da, dar numai că firma sa, KOSWAN SRL, nu a prosperat după această achiziţie. Drept pentru care, instinctul lui antreprenorial l-a determinat să aranjeze cu M.R. Cristea şi cu directorul pesedist (uselist) al APDM, Cătălin Ciubrei, ca uriaşul parc auto al celor două companii de stat să fie spălat la Car Wash  întru prosperitatea noului patron.

Nu contează dacă şoferii chiar merg cu limuzinele şefilor la această spălătorie penelistă, ei au timp berechet să le facă singuri lună şi la interior şi la exterior, importantă fiind facturarea unor servicii care pot să nu fie executate în cantitatea, calitatea şi numărul contractate.

Poate se autosesizează vreun Parchet, căci noi, ca jurnalişti, nu avem putere de decizie.

Grig Ionescu 21 - februarie - 2014

One Response so far.

  1. Virginica spune:

    Uriasul parc a lu’ Catalin ala de la APDM e alcatuit din 3 jafuri pe care le-au calarit in decursul vremii Emanuel Popoaca, Silviu Ochialbescu, Titel Petcu, iar parchetul ca sa se sesize trebuie sa va si ia in seama, dar la cat de buni si informati sunteti, nici sa te stergi la cur cu ziarul vostru nu te risti…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF