logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021

Cătălin Cristache, numit „Fermecătorul” de către Traian Băsescu, a primit o palmă cu piciorul de la Tata Băse, când s-a prezentat cu listele de candidaţi pentru parlamentare, la Colegiul Naţional al pemepe. Iniţial, Eugen Chebac fusese uşuit din listele de candidaţi, fiindcă era socotit omul pesedeului. Mă, dar vai, alde Cristache&Co. nu ştiaţi că pe Chebac şi pe Băsescu îi leagă o veche camaraderie cât un ocean de whisky, aşa ca pe nişte navigatori orientaţi după stele?!

Deci, Băse a făcut harşti şi Chebac a fost înfipt de locul doi în lista pentru deputaţi, locul eligibil rămânându-i, totuşi lui Cătălin Cristache. La lista pentru senatori nu este îngrămădeală, căci este greu de scos norma, pe locul „mortului” unic fiind plasat Marius Stan…

Dar în interviul de săptămâna trecută din Impact-est, Marius s-a alintat când a răspuns dacă penele i-a făcut o ofertă de locul unu în lista pentru Senat. Acolo, Mariuse, ai o certitudine… căci socoteala de la locale nu se potriveşte cu cea de la parlamentare. Cine te-a vrut primar, nu e musai să te vrea şi senator.

G.C. 28 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...