logoImpact EST nr. 840 - 01.10.2020

Acest tânăr și oportunist a apucat să învețe câte ceva din șulfismul politic al vulpoiului de Durbacă, nea Eugen ținându-l pe Cristache la foarte mare distanță pe cel care avea să trădeze peceul sau purul pentru a deveni arma secretă a lui Cosca în pedele, unde cu bani și tolba plină cu trădări a reușit să ajungă până și director al RAR Galați, apoi consilier municipal, poziție din care a jucat cum voia echipa din viceprimărie, motiv pentru care Resmeriță și Ciumi i-au retras  mandatul de consilier. Apoi, Cristache s-a pliat repede după vid (!) și s-a insinuat preşedinte-delegat în Partidul Mișcarea Populară.

De acum, el rămâne cu amintirea de nespălat după ce a dat mâna cu Băsescu, căci va fi fost pentru prima și ultima dată. Deoarece, pe 10 octombrie 2013, când Băse cheamă interimarii PMP, drumul lui va fi închis.

George Codreanu a avut timp suficient să facă o evaluare exactă a liderilor – delegați ai PMP, el fiind coordonatorul organizațiilor PMP din județele Neamț, Vaslui, Bacău, Vrancea, Brăila și Galați. Și să observe şi activitatea lui Cătălin Cristache, așa încât acesta să nu mai apuce să dea mâna cu Traian Băsescu.

(GEC) 5 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...