logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Mass-media a preluat, din nou, o ştire falsă, potrivit căreia Preşedintele PNŢCD, dl. Aurelian Pavelescu, ar fi fost exclus din partid. Prin prezentul Comunicat dezminţim această informaţie, care a fost preluată de presă fără a fi verificată.

În fapt, Comunicatul privind excluderea din partid a d-lui Aurelian Pavelescu a fost emis de dl. Vasile Lupu, care nu mai are calitatea de membru al partidului, precum şi de alte persoane, care, de asemenea, nu mai au calitatea de membri, fiind excluse din partid. Aceste persoane au pierdut, irevocabil, procesele pe care le-au intentat partidului şi dezinformează opinia publică.

Aceleaşi persoane, în urmă cu trei săptămâni au emis, de asemenea, un Comunicat prin care dl. Preşedinte Aurelian Pavelescu ar fi fost suspendat din partid.

Menţionăm faptul că dl. Aurelian Pavelescu este singurul Preşedinte al partidului înregistrat la Registrul partidelor politice, fiind reconfirmat în funcţie la Congresul ordinar al partidului din 20.04.2013.

PNŢCD va chema în judecată AGERPRES pentru preluarea şi difuzarea acestei ştiri false, emisă în spaţiul public fără a fi verificată, cauzând grave prejudicii de imagine partidului.

BIROUL DE PRESĂ AL PNŢCD

  30.06.2013

5 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...