logoImpact EST nr. 843 - 21.10.2020

cristian-dimaMai bine golan, decât activist, mai bine mort decât comunist! Şi mai bine e să te predai, cu oameni, acte şi intenţii la ALDE Dima decât la ALDE …DE! Acesta pare să fie crezul unor efective importante din organizaţia judeţeană a Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal (PPU-SL), care şi-au anunţat adeziunea la ALDE Galaţi, la sediul grupării liberale, condusă de Cristian Dima.  Pare o reunire a oamenilor cu aceeaşi viziune şi sânge politic, dacă amintim că PPU-SL s-a desprins din fostul PC. Au rostit mesajele de intenţii şi de reîntregire liderii organizaţiilor municipală, Gabriel Cînepă, şi de tineret, Sebastian Golomoz. Nu a fost prezent la festivitate secretarul general al partidului, P. Comşa.

Sebastian Golomoz: În trecerea mea de la PP-USL la ALDE, m-au însoţit cinci organizaţii locale şi 50 de membri, urmând să vină şi alte persoane. Am venit în ALDE deoarece aici se afirmă libertatea individuală ca temei al oricărei organizaţii: sociale, politice, culturale. Totodată m-au convins să vin în ALDE obiectivele majore pe care le-am găsit aici – combaterea corupţiei, combaterea discriminării şi susţinerea tinerei generaţii. La nivelul judeţului Galaţi nu a mai rămas nimic din PPU-SL. La nivel central, după demisia doamnei Maria Grapini, conducerea este asigurată de domnul Cristian Popescu Piedone. PPU-SL provine din Partidul Conservator şi am venit în ALDE pentru că îmbrăţişăm principiile liberale.

Cristian Dima: „Constant avem membri PPU-SL care îşi fac adeziune la noi. S-au despărţit de fostul PC, dar acum se regăsesc cu mare plăcere în zona liberală din ALDE. Suntem în continuare în proces de evaluare a organizaţiilor şi a membrilor pe care îi mai au în localităţile judeţului Galaţi. Sunt oameni valoroşi, persoane foarte onorabile”, a declarat Cristian Dima.

Succesul de credibilitate şi onestitate a membrilor ALDE proveniţi din PLR este indiscutabil. În urmă cu o săptămână au făcut declaraţii de adeziune la principiile liberale ale muncii de partid şi liderii organizaţiei judeţene a PRU-Mihai Constantinescu şi Monica Roman. Ei au transmis mesajul de aderare la ALDE în numele a 22 de organizaţii locale.

 

SV 7 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...