logoImpact EST nr. 771 - 23.04.2019

Circulă un zvon prin târg, pe la colţuri, prin cafenele, la terase, prin birouri, de îţi face părul măciucă şi pielea de găină. Poate vă mai aduceţi aminte de ceea ce am scris acum câţiva ani, de faptul că ANAF-ul, Antifrauda, erau călare pe afacerile „tânărului” politruc pe-se-de Marius Mărgărit. Atunci relatam de descinderile efectuate şi de faptul că erau încărcate sute de kilograme şi metri cubi de documente de la firma (firmele) fostului preşedinte al Tinerilor Social-Democraţi. De atunci s-a lăsat liniştea, s-a pus salteaua pe ţambal de către fioroşii controlori, iar Marius a fost „preparat” în laboratoarele lui Nica, să fie salvat prin a candida în Parlamentul României, devenind DEPUTAT, deci DEMNITAR şi beneficiind de IMUNITATE.
Acum, ecourile parvenite din bârfele din Republicuţă ne spun că de fapt omul cu pricina, deputatul, nu era administrator de firmă, ci în fapt era mama acestuia. Aşa că biata femeie, în vârstă, de altfel o persoană onorabilă, a dat cu subsemnatul cât cuprinde, de s-a îmbolnăvit, iar ce este mai grav e faptul că pentru recuperarea prejudiciilor i s-a pus poprire pe veniturile din pensie, de nu mai ia mai nimic şi nici Marius nu acoperă golul.
Tot prin târg se zvoneşte la greu, că, săptămânal, Marius are un fel de reflex precum cel al „câinelui lui Pavlov”, când se dedă la o băută cruntă, de o noapte, cu Preşul cel Mare, executiv. Cică dimineaţă ies în patru labe de la Vila Zătun. Draku ştie dacă este adevărat, dar mai ştii? Un vechi proverb românesc spune că „nu iese fum fără foc”.

Ochiul şi timpanul 29 - iunie - 2018

Lasa un raspuns


Primarul Tecuciului,

Pentru a nu fi acuzaţi că intervenim sau modificăm sensul ...

Despre trecutul şi

Cine îşi mai aduce aminte de Marius Stan? Puţini, foarte ...

ZEUS l-a delegat pe

Tot felul de reptile, mai tinere sau mai îmbătrânite în ...