logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Vă amintiți ce unealtă pesedistă (pedeseristă) sub acoperire  a fost dintotdeauna Victor Dobre? El a fost mereu în serviciu, a percutat la ordin, a susținut cauza, a fost negreșit aripa liberală a PSD-ului din peneleul de serviciu la ordin. Așa a fost, este și va fi această unealtă politică a găștilor de interese care au terminat Galații din toate punctele de vedere, inclusiv din punctul în care va intra din nou la banii de parazit politic pe Parlament. Și acum o noutate a momentelor de strălucire în trădarea intereselor votanților. Victoraș Dobre a comis-o din nou, dându-le cu flit de aroganță pensionarilor, veniți la el cu o țidulă numită Protocol. Hm! Protocol? Da, protocol pentru angajament de onoare și credință  între părți: pensionarii cu chef de vot și candidații cu ambiții de a forța intrarea la ciolanul de parlamentar degeaba. Circa 3500 de pensionari din Alianța Pensionarilor pentru Conciliere promiteau să voteze Dobre, dacă Dobre se  angaja să găsească soluții viabile în şase luni pentru chestiile care îi apasă de ceva timp pe pensionari: indexarea pensiilor cu 100% din rata inflației și cu 50% din creșterea salariului mediu pe economie, rectificarea erorilor juridice comise la grupele de muncă, asigurarea de servicii medicale gratuite și alte chestii de amănunt de-ale pensionarilor. Ce credeți că le cereau pensionarii clienților la Parlament? Să-și dea demisia dacă nu vor găsi soluții și măsuri viabile. Avea vreo valoare țidula, crea răspunderi? Evident, nu. Juridic, era o glumiță de protocol, pusă inteligent în scenă de liderii pensionarilor. Unii dintre liderii de pe piață, ca Ciucă, ca Saghian sau Durbacă au semnat. Șulfa de Dobre a zis până și în acest caz „Nțțț!” Păi, bă, pensionarilor, vă jucați cu credința și onoarea marelui om de cuvânt Dobre? El e om de onoare și cuvânt, da ca la Partid, adică pe vorbe, niciodată în scris. Hai, rușine să vă fie, hahalerelor şi daţi o ţigare, tu-vă muma-n cur de boşorogi!

Silviu VASILACHE 21 - decembrie - 2012

2 Responses so far.

  1. georgica spune:

    domnule dobre nu mai tineti in brate ciocoii…politici gata mai sunt si altiii….pentru respectul judetului nu mai acoperiti maharii schimatii gen onica! cea mai facut cu milionul de euro de la comisia de disciplina???????

  2. corleone spune:

    Domnul Dobre un comunist imbracat in hainute liberale.Sa ne amintim de declaratiile tiganilor la ROMANIA TE IUBESC pe ProTV”-Iam dat miliarde lui Prefectul VP Dobre” Putem adauga si faptul ca VP Dobre a participat la devalizarea APOLLO si BAZA 17….devenind milionar in EURO,dintr-un bugetar puturos.Daca ar fi si in Ro FISC ca SUEDIA sau Germania alde Dobre ar sta la BRUTARIE….Unde sunt institutiile statului MAI,MP,MJ…SRI,DNA….

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF