logoImpact EST nr. 880 - 30.07.2021

Prin târg s-a propagat aşa, cu viteza sunetului, o ştire care ne-a înfiorat, ne-a creat frisoane şi a început să ne doară burta rău de tot. Acum, noi am înţeles că în ţara asta a noastră, numită ROMÂNIA, chiar orice este posibil, dar nici ca în cazul ştirii de faţă nu credeam că o să trăim şi o s-o vedem şi pe aceasta. Cică, minunea cea mare este că senatorul Republicuţei noastre, Don MARIN de PECHEA a fost numit în comisia parlamentară care se ocupă de controlul SRI. Bombă! Tare, nu-i aşa? Îţi stuchi în sân, îţi faci cruce cu ambele mâini şi te doare capul rău de tot. Cert este că noi ştim că la adăpostul listelor de partid au pătruns în sfatul ţării şi mârlani, needucaţi, interlopi, caricaturi, fără bibliotecă la mansardă, într-un număr foarte mare. Unii, răi de gură, ar spune că aceştia sunt după chipul şi asemănarea noastră, a populimii votante de-a-n boulea, cumpărate cu o mătură, cu un şorţ de bucătărie, cu o sticlă de ulei şi un kilogram de mălai. Noi am mai scris despre pecheanul MARIN, intrat în politică cu ajutorul lui Diaconescu şi al Elodiei, teleportat mai apoi, spre stupefacţia majorităţii pesede, la un partid în care se jură că la acel moment Nica era turmentat. Şi, uite aşa, partidul-stat la noi în Republicuţă, s-a ales cu un paysan, cu un tractorist, cu un neica-nimeni, cu un semi-doct şi lipsă de cultură generală, în funcţiile cele MARI, de SENATOR al ROMÂNIEI.
Lumea, bârfele din târg, ecourile care ne parvin, spun că dacă tot a ajuns acolo din greşeala beţiei lui Nica, măcar să-l fi lăsat să doarmă în bancă, aşa cum îi vedem noi la TV pe aleşii noştri, hrăniţi ca porcii pe salarii de-a dreptul uriaşe şi nesimţite. Dar, să-l pui tu să facă un act de control, de îndrumare, de băgare în seamă, într-o comisie ce are ca obiect SRI, ni se pare o mare bătaie de joc, un mare afront, un scuipat pe obrazul unei instituţii de forţă, de mare importanţă pentru ţară. Uite, noi credem că acest lucru s-a făcut intenţionat, cu bună ştiinţă, astfel încât Dragnea şi Nica să-şi arate dispreţul pentru SRI, pentru toţi lucrătorii din acest domeniu, toţi unul şi unul, cu carte, cu aptitudini, cu răspunderi enorme, cu „inteligent service”, cu sacrificiu.
Scuipatul acesta la adresa SRI este impardonabil, şi ar trebui pedepsit pe măsură, că nu doar toţi boii din ţara noastră, nimeriţi de aiurea prin voinţa poporului inconştient, în numele unui sistem electoral democratic discutabil, iată, pot avea puteri paranormale într-o ţară la fel de anormală, unde majoritatea lucrurilor (ca în cazul de faţă) sunt aşezate cu curul în sus.

Jap 16 - februarie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...