logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Pisicul şi-a cam încheiat cariera politică.
Dacă a devenit partid politic parlamentar, fără să treacă prin alegeri, în noiembrie va trece prin alegeri fără să devină partid parlamentar! Plecarea lui Eugen Durbacă de la conducerea filialei judeţene Galaţi a PRO România l-a lăsat în pu..liticuţa goală pe Ponta, pe meleagurile Covurluiului.
Nicolae Marin, senatorul de Pechea şi al icrelor negre mâncate cu deştu direct din troacă, a rămas să frece de unul singur lacătul de pe uşa sediului judeţenei gălăţene a lui Durbacă, din nefericire omul-partid din 1991 la zi. Prin articole publicitare, senatorul-traseist şi navetist de Pechea vorbeşte despre „înlăturarea lui Durbacă” din PRO România şi de la conducerea filialei acestui mic partid pesede. Prin aceleaşi articole plătite, alde PROR se dă de 11% în sondaje şi că în judeţul Galaţi va fi un adevărat tăvălug la alegerile locale.
Sigur că lui nea DURBI nu îi pasă că a plecat la un partid inexistent, fie el şi al fondatorului Dan Voiculescu.
Cu toată maşinăria lui propagandistică, nu mai este timp ca acest partid-pioneză să fie în înfipt, fie şi în polistirenul alegerilor locale.
PP-USL, adică Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este deja căpuşat de traseişti fără spate politic, gen lenjereasa Maria Grapini, linge-demnităţi Teodor Meleşcanu, şpioni gen Cătălin Harnagea, madam zacuscă bio, Graţiela, sau nea kiloWatt Andrei Gerea, cu care Tăriceanu defila prin Galaţi în campania pentru europarlamentare.
Singurul ce are o turmă ce îl urmează are o turmă, căci ăsta este controversatul lui destin politic, este Eugen Durbacă.
Promitem să venim cu un interviu!

(GECO) 17 - iulie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...