logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Auzi!  Partidul poporului, adică al tuturor, dar în primul rând al lui Dan Diaconescu (cu Elodia, cu tot), un individ care reuşeşte performanţa să turuie la foc continuu ore întregi numai baliverne, după care se dau în vânt casnicele, telenovelistele, pensionarii, în general „masa critică” a partidului-televiziune, o făcătură la comanda lui Zeus. Stai şi te cruceşti şi-ţi stuchi în sân, cât de cretinoizi, de nostalgici, de duşi cu „sorcova” pot fi unii, săraci cu duhul – să creadă prostiile individului cu făptură şi mutră din filmele cu zombi, adică o creatură de pe altă lume.

Până aici, toate bune, adică prostia este atât de mare încât PP-DD are „electorat”, la locale chiar a avut oarece succes. Băi, dar altfel stau lucrurile când, iată, ca şi la locale, la alegerile care vin, întâlnim oameni de „calibru”, cu oarece şcoli, cu funcţii, cu pretenţii de intelectuali, cu bani şi afaceri, ce mai încolo, o categorie de oameni demni de luat în seamă, dar jalnici prin opţiunea politică.

Să exploatezi prostia populimii votante, ca să ajungi parlamentar, este deja  prea mult.

Celebrul dicton „scopul scuză mijloacele”, al lui Machiavelli, pute atât de rău încât identificarea candidaţilor la parlamentare o poţi face şi după miros, adică Cristian Dihor.

În afară de faptul că le curg balele să acceadă la putere pe orice cale, călcând pe principii şi moralitate, aliindu-se cu o făcătură până la o identitate copiată, îţi creează repulsie. Ce draku caută altfel,la Partidul Poporului alde Chebac – Comandant şi Comandor de Marină, medici, avocaţi, scriitori sau poeţi (nu oarecare) şi tot aşa?

Dintre toţi, cel mai adevărat membru, cel care are chipul şi asemănarea alegătorului poporului este doar Roman Apostol Picu. Ăsta da! Un om din popor pentru popor, care de la docher în port a ajuns reprezentant al Poporului  din Republicuţa Galaţi, „rupt în cur” adică cu terenuri, maşini, vilă, pian în casă, batistă la buzunarul de la piept, amantă, after shave HUGO BOSS.

Şi, uite-aşa, poporul tembelizat de foame, necazuri, nevoi şi lipsuri, aiurit de promisiuni demagogice de tip bolşevic, precum restituirea averii ţării în folosul lor, naţionalizări, fiecare va primi bani cât cuprinde,  lunar,  sub formă de „dividende” şi tot aşa, vor vota cu inconştienţă punând ştampila şi trimiţând în Parlament nişte profitori şi speculanţi ai PROSTIEI, întinsă ca o pecingine.

Titi Chioru 19 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...