logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Uitaţi-vă în colecţia Impact-est şi veţi vedea că de vreo cinci luni tot îi fredonez lui nea Nicu „Mircea Toader nici nu ştii/Cât de mic începi să fii!” Ei bine, capacul la copârşeu i-a fost bătut în cuie parlamentare de către alianţa USL, care l-au retras pe perdantul Daniel Butunoi din candidat în Colegiul 2 Tecuci şi comunele urbane din sud-est, lăsându-l pe Toader descoperit rău. Sigur că şi Laurenţiu Chirvăsuţă e tare în sondaje cu fularul şi iute ca fenobarbitalul.  Deci el i se va opune lui Toader dimpreună cu primarul penele de Tecuci, Daniel Ţuchel şi trupa de primari pesede din comunele care alcătuiesc Colegiul 2, Toader fiind şi mai pe făraş după ce a pierdut primăria uriaşei comune Matca, în favoarea pesedistului Ion Pohrib.

Deci, ca să zic aşa, Chirvăsuţă poate să doarmă liniştit, căci are cine să lucreze împotriva lui Toader.

Această mişcare a USL, le mai aduce un senator

Sigur că mişcarea lui Dan Nica e una deşteaptă, demnă de un strateg, nu chiar de el! Din păcate omul pe care îl apără de muşte de vreo opt-zece ani, şi care a pierdut orice bătălie în care nu a fost pitit în lista pesede, e un mic din toate punctele de vedere. El e slab pregătit, politic nu are ce spune electoratului, iar afacerile şi le-a dus în gard, mai bun fiind la debitele către bugetul de stat şi către terţi, decât la profit. Lucru care i s-a întâmplat şi lui Laurenţiu Chirvăsuţă. Dar în acest caz, când în Colegiul Senatorial 1, candidează în cele două colegii de deputat L. Chirvăsuţă şi George Scarlat (Colegiul 3-deputaţi), unde e plin de primari pesede şi penele (cu excepţie Pechea, dar se rezolvă!), încă un mandat de senator este asigurat strategic. Căci tânărul de 34 de ani, George Scarlat, are şi primari, are şi bani, iar aglomerările Lieşti-Iveşti pot fi decisive în favoarea lui. În această situaţie, USL ia toate cele patru mandate de senatori aşa: Gheorghe Saghian, Daniel Butunoi (pesede-în judeţ), Eugen Durbacă (PC) şi Paul Ichim (penele) ambii în municipiul Galaţi.

Situaţia devine tragică pentru pedele, ei riscând să ia doar un mandat de deputat, şi acela dat de partid la redistribuire. Şi nu cred că beneficiar va fi Mircea Toader.

Aşteptăm surprize din partea aliatului pedele, peneţecede, care vine cu câţiva candidaţi de notorietate, dar şi din partea PPDD, dacă mai apucă vreunul dintre diaconeşti şi chebaci  9 decembrie!

Rămânem în priză electorală.

Gelu CIORICI 12 - octombrie - 2012

2 Responses so far.

 1. tecucean furios spune:

  Greseala de incepator, domnule Gelu…dar daca ne gandim bine un novice s-ar fi informat temeinic inainte! Ia da dumneata un telefon la primaria Matca și vezi iti raspunde Ion Pohrib de la PSD, sau Nelu Costea de la PDL???? Greseala de doua ori impardonabila cu atit mai mult cu cat pedelistul Costea este la al doilea mandat, după alte doua(sau trei,te las pe dumneata sa afli)ale lui Pohrib.
  Miscarea lui Nica nu este nici desteapta, dar nici a vreunui strateg iluminat! Este un act de razbunare…sa-si ia pesedeul colegiul de senator inapoi si sa se razbune pe uneperist pentru gestul din ianuarie 2010 de a parasi pesedeul.
  Colegiul lui Toader Degetel, mai pe scurtatura TCM(cu C si M la patrat)are in fruntea primariilor urmatoarele partide : PNL la Tecuci, PDL la Matca si Movileni și PSD la Cosmesti și Cudalbi.

 2. Cristi spune:

  In timp ce electoratul tecucean se zbate in saracie (electorat pe care Chirvasuta l-a mintit cu nerusinare pentru a ajunge deputat in Parlamentul Romaniei), viata de huzur pe care o duce colonelul-agent Chirvasuta beneficiaza de protectia unui SISTEM DE SECURITATE care, printre altele, ii faciliteaza accesul la zeci de miliarde de lei proveniti fie din domeniul public fie din cel privat.

  Tepele de zeci de miliarde de lei pe care le-a dat familia lui Chirvasuta in ultimii ani au lasat “cu buza umflata” atat visteria statului cat si bugetele unor firme private.

  In urmatoarea perioada http://www.tecuci.eu va prezenta opiniei publice dezvaluiri despre metodele prin care “securistii” zilelor noastre devalizeaza tot ce le iese in cale.. citeste intreg materialul : http://www.tecuci.eu/presa-locala-nationala/stirile-saptamanii/privilegiatii-chirvasuta-au-la-misto-casa-sub-sechestru.html

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...