logoImpact EST nr. 880 - 31.07.2021

Poporul Român, fratele Preşedintelui

 

Te vei întreba cine este acest „frate”?

Fraţi sunt: după părinţi, de sânge, de credinţă, etc.. Dar mai este o formă frăţească, frăţia de neam, şi glie, frăţie care nu poate fi trădată în nici un fel. Această frăţie cu crezul ei merge până la sacrificiul suprem. Această fraţie nu se poate asocia cu trădarea de neam şi ţară, cu hoţia şi minciuna. Această frăţie îmbracă câteodată „cămaşa”suferinţei şi chiar a morţii doar pentru a-şi păstra imaculată puritatea în faţa naţiunii.

De asta te consider frate. Nu am fraţi, doresc să fii primul meu frate, fratele cu care se pot înfăptui fapte măreţe în timpul acestui război nimicitor. Frate drag, visul meu ca frate al tău, este să te văd pe un piedestal, iubit de popor, temut de duşmani, respectat de aliaţi. Din toată istoria noastră a românilor, ca urmaşi ai marilor daci, câţi regi, voievoţi sau şefi de stat, stau cu demnitate pe soclul istoriei? Puţini frate, foarte puţini, iar cei mai mulţi nu au nici loc în conştiinţa istoriei, pe unii chiar dacă se încearcă a cârpi realitatea faptelor lor, adevărul nu se poate distruge, nici îngropa şi nici uita.

Frate drag, eşti şi suntem la răscruce de drum, la răscruce de viaţă. Suntem în plin război proiectat de forţele oculte şi dus la îndeplinire de diferiţi trădători de neam şi ţară care se numesc politicieni. În spatele scutului politic au format aşa zise ideologii care au servit o mână de oameni cu proiecte bine stabilite de forţele oculte. Timp de 22 de ani, România a ajuns o ţară şi toate formulele politico-economice au dus la dezastrul naţional. Nu s-a respectat nici un drept universal şi naţional al omului, dreptul pentru care s-a născut, să muncească într-un stat democratic. Prin aceste formule politico-financiare nu se doreşte altceva decât îndatorarea definitivă a ţării până la transformarea ei ăntr-o colonie, dacă nu chiar ştergerea de pe harta lumii a statului român. Aceşti străini care tot vin şi se bagă în guvernarea românească, o înveninează şi o învrăjbeşte cu propriul ei popor, hotărăşte soarta a sute de mii de oameni care devin şomeri datorită politicii financiare a acestor (geniali finanţişti) străini, iau drumul bejeniei pe alte meleaguri, fac cele mai umilitoare munci, dar cere le asigură totuşi un trai decent faţă de ceea ce le oferă ţara lor. Alţi oameni rămaşi fără un loc de muncă se vor „specializa” în a deveni hoţi, prostituate, proxeneţi, sau vor bate palma cu unii politicieni pentru a forma adevărate forţe care vor face contrabandă de tot felul sporind averile politicienilor care îi protejează. Şi aşa o parte a românilor duc o viaţă mizeră, iar alta care s-a înrolat în clanuri de tip mafiot conduse de unii politicieni cu putere de decizie în stat. Astfel este epuizată averea statului şi banul public care necesită masive împrumuturi iar averile acestor clanuri atinge sume astronomice de sute de milioane de euro care se regăsesc în conturi din bănci străine.

Dacă spun „politicieni”, sau cei care au guvernat ţara timp de 22 de ani, mă refer întâi la cei ce au luat decizii cu urmări catastrofale în industrie, în agricultură, etc. Decicii care nu au avut programe de protejare a tot ceea ce s-a privatizat. De ce oare? Pentru ce mai era necesară o protecţie când planul acult cerea desfiinţarea a tot ceea ce ducea la prosperitatea ţării şi a poporului român. Această politică hibrido-democratică este o politică după aparenţă şi faptă mai diabolică decât oricare de la inchiziţie încoace, are menirea de a demola chiar propriul stat, de a sărăci marea majoritate a populaţiei care nu are nici o vină că s-a născut pe pământ românesc.

Acest stat al cui este? Nu mai putem spune că este al românilor, se subordonează sistemului financiar mondial care impune criterii drastice doar pentru a acorda un împrumut. Aceste puteri financiare subjuga poporul român prin diferite jocuri financiare, adică marile crahuri financiare, inflaţia, rata de schimb valutar, preţul aurului şi al petrolului, aceşti stăpâni ai lumii hotărăsc dezastrul financiar. Se ştie în lumea marilor secrete despre diferite organizaţii mai mult sau mai puţin oculte, dar organizaţii cu o putere financiară şi de decizie la nivel mondial necontestată de nici un şef de stat, de nici un şef de serviciu secret. Una din organizaţii care doreşte instituirea unui guvern mondial este grupul „Bilderberg”. Această organizaţie a avut şi are capacitatea de a ruina state, de a anihila şefi de state incomozi, care sa-u împotrivit deciziilor luate de această organizaţie.

Frate drag, toate guvernele statului român începând cu anul 1990, nu au fost străine de această organizaţie sau chiar şi-au dorit să fie primiţi ca mici trepăduşi care, sub sloganul privatizărilor au dus la dezastrul economiei româneşti. Această organizaţie nu acceptă nici un refuz atunci când îşi doreşte un bun al unei ţări, o parte din averea naţională şi obţin acest lucru cu participarea şi voia politicienilor din vârful ierarhiei politice. Aşa s-a întâmplat şi cu ţărişoara noastră, aşa am înstrăinat valori incomensurabile, valori pe care niciodată nu le vom mai putea recupera.

Frate drag, ce facem cu statul român? Statul pe care mulţi încearcă să-l divizeze şi să-l fure de orice se mai poate fura. Nici un nume nu pot da la aceşti politicieni care semnează moartea poporului român şi desfiinţarea statului. Aceşti hoţi şi trădători ordinari care din salarii de bugetari au averi pe care nici o altă formă politică a statelor lumii nu a reuşit să le acumuleze decât în câteva generaţii. Putem scrie la nesfârşit despre drama statului şi a poporului român. Frate drag, poporul aşteaptă ceva şi simte că se va întâmpla ceva.

Au presimţiri transmise de străbunii noştri. Toţi aceia care hotărăsc instalarea iadului pe pământ nu-şi vor duce la îndeplinire planurile lor diabolice. Nici o putere din lume nu poate şi nu va purea îngenunchia pe cei drept români, ei se vor pleca doar în faţa lui Dumnezeu.

Frate drag, ştiu câte ceva din tainele lumii şi ale scumpei noastre Românii, poporul are nevoie acum de un lider ce-şi iubeşte ţara şi glia. Un lider ce nu are frică de nici o forţă politică sau financiară din afara graniţelor, un lider ce va reda demnitatea poporului român. Un lider ce şterge lacrimile de pe obrazul tuturor celor oropsiţi din această ţară. Poţi dragul meu frate!! Nu ai nevoie de armată, ea este poporul român. Nevoia cea mai mare cu care poţi să-i struneşti şi să-i aduci la raport pe toţi cei cu averile lor furate, este să schimb legile care au permis distrugerea statului român, legile care au ocrotit pe trădători de neam şi ţară. Noile legi trebuie să fie simple, clare, înţelese, dar fără scăpare pentru răufăcători, legi care nu poate nici un avocat să-i scoată „basma curată”.

Hai dragă frate, lasă totul şi dedicăte salvării României. România este ca o căprioară înconjurată de lupi flămânzi care au simţit o pradă uşoară. Fii cel ce poate salva această căprioară de lupii nesătui.

Frate drag, împreuntă, vom pune la punct o strategie, ai încredere, ai curaj, nu vei pierde, eventual ne vom pierde viaţa iar tu vei câştiga un loc de cinste în istorie. Să ştii, şi eu mi-am sacrificat locul natal pentru acest pământ. Dacă nu am putut face lucrăru măreţe, au fost motive. Statutul de şef de stat şi oamenii care sunt gata să te urmeze pentru salvarea României te pot aduce în istoria neamului românesc alături de Burebista, Decebal, Ştefan cel Mare etc.

Primul nucleu de oameni devotaţi cauzei îi vei găsi în Cavalerii Preşedintelui. Ştiu, fratele meu, vei avea de înfruntat forţele perverse oculte, apoi trădătorii din ţară, eşti înconjurat de oameni de încredere dar şi de temuţi trădători. Dacă vei avea legi drepte nici un trădător nu va avea curajul să-şi arate colţii. Nu înfrunta direct marile puteri, fă-i să te accepte ca şef de stat ce nu stă sub papucul nici a F.M.I.-ului, nici a băncii mondiale, să duci o politică cordială, acceptabilă din toate variantele propuse statului român.

Întăreşte-ţi poziţia politică externă, încearcă să gândeşti un stat puternic aşa cum a fost marele stat centralizat geto-dac în timpul lui Burebista.

Descentralizarea înseamnă a nu mai putea controla resursele şi a da posibilitatea hoţiilor ce se fac cu averea statului.

Acum să-ţi propun un proiect cu care vei câştiga poporul de partea ta, iar partenerii forţelor oculte nu vor putea să-ţi reproşeze că nu te încadrezi în proiectul mason.

Cavalerii Preşedintelui au de ani buni un proiect pe agricultură, un proiect pe care nu-l poate nimeni contesta, de la F.M.I., banca mondială, etc. Acest proiect va scoate ţara din criză, iar pentru viitor va aduce prosperitate nebănuită poporului român. Un proiect cu întindere pe 2 ani, timp în care se pot angaja cca. Un milion de oameni, de la necalificat până la înalţi specialişti. După terminarea proiectului, România va putea hrăni cca. 100 milioane de oameni, iar după 5 ani bugetul ţării poate spori cu cca. 500 miliarde de euro. Costul acestui proiect pe timp de 2 ani ar fi de cca. 30 miliarde de euro.

Frate drag, de asta Dumnezeu te-a sortit la conducerea ţării, hai să fim mai poatrioţi şi să nu ne înfricoşăm de orice „mucegai”. Noi avem o istorie sfântă, noi avem Sarmisegetuza, care ne aşteaptă cu toţi eroii ei. La noi,, pe acest pământ, s-au născut marii eroi ai lumii. Noi avem cea mai mare şi cea mai măreaţă avere a străbunilor pe care mulţi doresc să fie stăpânii ei. Fii un apărător până la sacrificiu, al neamului românesc şi vei sta acolo unde nici nu visezi. Ţia- trimis un dar care a fost sfinţit pe altarul ţării şi poate chiar al lumii, altarul unde a slujit marele preot Zamolxe. De acolo, valuri de energie pură inundă ţara şi dă putere celor drepţi şi iubitori de ţară. Altarul de unde şi ţie ţi-a venit putere, sănătate, discernământ. Multe ţi-aş mai spune, dar aştept hotărârea ta. Voi fi cu tine atâta timp cât vei fi apărătorul României, altfel nu. În tine îmi este încrederea, nu mă dezamăgi, nu dezamăgi poporul. Fii fratele meu şi vom jura credinţă tainică ţării pe acel altar sfânt, doar tu şi eu.

 

Ioan Dascaliuc 23 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...