logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Cum poţi să numeşti decât sinucidere clară menţinerea candidaturii lui Florin  Pâslaru la deputăţie, în condiţiile în care CNSAS şi ANI îl urmăresc precum MOSADUL pe doctorul nazist MENGELE?

A crede că Florinel va scăpa de mâna lor, este de-a dreptul o mare PROSTIE, o mare naivitate, o inconştienţă impardonabilă.

A ajuns atât de rău pesedeul gălăţean, de nu mai are oameni ca lumea, curaţi, şcoliţi, respectaţi să devină candidaţi? Noi nu credem, dar mai ştii cine a mai rămas, ce amnezie i-a cuprins, ce blocaje mentale au cei ce conduc?!

Vrând, nevrând, tot se mai naşte o ipoteză demnă de luat în seamă şi anume cea legată de o stare de je m’enfiche, de arătare a muşchilor, de beţie a puterii, că sunt pe val, că or să câştige şi că ei  or să facă LEGEA.

Adică nu vor ţine cont de ea, pe principiul „şi ce dacă”, sau „noi suntem la putere, ciocul mic”, sfidând cu aroganţă şi batjocorind populimea, socotind-o proastă.

Ce doare şi o să-i doară mai târziu rău, este că nu au învăţat nimic din experienţele anterioare, că procedează la fel, uitând cât de dur au fost pedepsiţi.

Şi apoi nu înţeleg, nu pot să înţeleagă, cum de s-a ajuns ca EI să nu fie mai tari ca legea, că doar sunt şi vor fi la putere. Adică JUSTIŢIA  nu o împart ei? Nu pricep, şi-i doare capul rău de tot, iar noi le garantăm că nu le va trece nici măcar cu SARIDON. Am făcut paşi în regulile care guvernează Democraţia, are şi cine să vegheze, aşa că, domnilor, aveţi iluzii deşarte.

În ce priveşte candidatura forţată a lui Pîslaru, putem presupune că pesede îi face pârtie în Colegiul 6 Deputaţi lui Resmeriţă şi ARD. Dar şi iudemeristului Filimon.

Titi Chioru 9 - noiembrie - 2012

One Response so far.

  1. Basil spune:

    Curand va umbla SRI-ul cu arcanul dupa politicieni viitori leaderi care sa aiba calitatile pe care le-ati anumerat.Asta ca sa ”avem democratie ,opozitie ,pluripartizani,etc ”

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...