logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Aşa s-ar crede, după ce aceste partide au apelat la cunoscuţi sportivi de performanţă în bătălia electorală pentru posturile de consilieri judeţeni şi consilieri locali în cadrul alegerilor din Galaţi. Partidul liberal a propus pe listele de candidaţi pentru postul de consilier judeţean pe nimeni altul decât bătăiosul luptător de K1, Cătălin Moroşanu.
Dacă acesta s-a afirmat pe plan politic în judeţul Iaşi, unde este consilier judeţean, nu acelaşi lucru se poate spune despre candidatul PMP, cunoscutul fotbalist îndrăgit de gălăţeni, Dorinel Munteanu. Se pare că cele două partide atacă latura sentimentală a alegătorilor, îndeosebi a bărbaţilor, prin aceste propuneri de persoane arhicunoscute pentru performanţele lor sportive pe plan intern şi extern. Rămâne de văzut cât succes vor avea şi cum vor lovi, dribla, pasa, în campanie şi cu ce rezultat. Votul gălăţenilor va decide cât de benefice au fost aceste propuneri de candidaţi pentru partidele ce i-au trecut pe listele lor.

Leo IANCULESCU 21 - august - 2020

One Response so far.

  1. Sebi spune:

    Cu asemenea oameni vrei să faci politică? Oare sportul de perormanţă i-a făcut atât de valoroşi pentru a face politică? Ce îi recomandă?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...