logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Lume, lume, auziţi ştire de breaking news în politichia gălăţeană şi naţională: Victoraş Ponta e pe cai mari şi a trecut la treabă cu al lui partid PRO România unde dau buluc o groază de pe-se-dişti, contorizaţi zilnic, săptămânal şi lunar de nu ne vine să credem. Deputaţi, senatori, şefi şi şefuleţi de partid pe-se-de se înscriu în partidul lui Ponta care e „pe val”. De unde până mai ieri Ponta era lăudat de boss-ii din pe-se-de, guvernarea lui la fel, de când cu PRO s-au întors cu mânie proletară împotriva lui, răsturnându-i oala cu succesuri în cap. Exact ca pe vremea lui Ceaşcă când fugea vreun general afară din lagărul comunist sau vreun artist, om de ştiinţă etc. Repetăm, modul de manifestare este identic. Hoooo, măi nereformaţilor, împietriţilor în trecut, nostalgicilor, subjugaţi dictaturii impuse de Dragnea şi lacheii săi.
Acum, cică la PRO se face cadou şi partidul lui Oprea, cel cu interesul naţional, UNPR-ul care la Galaţi e reprezentat în frunte de Picu Roman. Ei, acum să te ţii când se vor înfrăţi din nou Durbacă şi Viceleprimar Picu, ca în trecut, şi să vezi ce scoruri îşi vor propune să scoată. Da, dar noi avem, practic, teoria noastră, diferită, şi care spune că de fapt miza nu este aceasta, că în fapt lupta cea mare se va da între Dragnea şi Ponta, unde nu mai poate exista pace. Ponta, în curând, dacă va face un joc de glezne, poate să încline balanţa cu ai lui adunaţi în jur, dacă se aliază cu ceilalţi, să răstoarne Guvernul. Noi credem că va cere capul lui Dragnea, care după ce va fi căzut, Ponta cu pretorienii va intra triumfător înapoi în pe-se-de, de care nu s-a dezis niciodată. Da, dar la noi în bătătură, cu Picu cum rămâne? Mai rămâne sau nu Viceprimar, va lăsa el osul de la măcelărie? Asta e întrebarea. Oricum vin vremuri grele pentru pupincuriştii lui Dragnea, iar Ponta în mod natural ar trebui să se răzbune crunt.

Analistul lu' peşte 1 - iunie - 2018

One Response so far.

  1. bengosul spune:

    Durbacă e-n toate, en cele ce sunt şi-n cele ce maine vor râde la soare? Da, o să vedeţi că-i aşa cum zic. E tare Durby! Nu fiţi invidioşi!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...