logoImpact EST nr. 716 - 18.02.2018

Radu Cosca a obosit târziu zbătându-se în a vrea şi a nu mai vrea să fie consilier local municipal, considerând că ar ajunge să trăiască iar tragedia inutilităţii exercitării unei demnităţi. Aşa cum s-a întâmplat în mandatul 2012-2016, când a fost viceprimar, dar atribuţiile principale, de execuţie, i-au fost luate şi de către city-managerul Aurel Vlaicu, care şi le-a dat sie-şi, primarul Stan fiind total subordonat lui Vlaicu.
În sfârşit la şedinţa de joi, 27 aprilie, el a depus jurământul din partea ALDE, aripa Durbacă, cu speranţa declarată că-şi va putea impune măcar un proiect drag lui de când era viceprimar: tunelurile de supratraversare a marii intersecţii dintre Coşbuc şi Brăilei – zona Palatul de Justiţie, Telekom – Casa Sindicatelor, CEC Bank. Partea proastă e că lui Durbacă i-a fost luată preşedinţia judeţenei ALDE. Aspect care-l va scârbi şi mai tare pe Radu Cosca de politică şi demnităţi.
La şedinţă el a venit îmbrăcat de un bun gust desăvârşit, de ziceai că-i picat din revistele de modă, asta şi din respect pentru jurământul pe Biblie şi pe Constituţie.
Ca să glumim, putem spune că a acceptat să vină în CLM când a aflat că indemnizaţiile consilierilor cresc cu 30%! Şi mai cresc şi lefurile primarilor, deci pentru opt şedinţe pe lună (patru în comisie, patru în plen) îi intră în conturi aproape 900-1.000 de lei, lui care, numai ca persoană fizică avea în bănci, prin 2012-2013, peste cinci milioane de euro, fiind de departe printre cei mai bogaţi gălăţeni la vedere!

Gelu CIORICI 5 - mai - 2017

Lasa un raspuns


Prof. dr. Firescu ş

Cică sunt lefuri mici în sistemul sanitar, că ne mor ...

Şi ei au jefuit sis

Lovitura magistrală dată de către ofiţerii specialişti din cadrul Direcţiei ...

Ne păzesc 52 de fir

Sărăcia trebuie păzită! Falimentele, abandonul fabricilor cumpărate ca pe seminţe ...