logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Ultimele zvonuri, ultimele ecouri, sunt legate tot de plecarea lui Nica, călare pe europarlamentare,la Bruxelles.

Şi, bineînţeles, sunt legate de faptul că omul pleacă la „cerere”, sau că nu mai este în graţii, sau că s-a săturat, uzat, sau se gândeşte la pensie. Cică deja este pecetluită şi soarta judeţenei pe-se-de, cei de la centru neagreând sub nicio formă ca un europarlamentar să şi conducă o filială judeţeană a partidului, darămite un minister.

De altfel este şi imposibil şi nerecomandabil şi fără precedent, aşa că… întrebările de pe buzele tuturor sunt legate de cine îi va lua locul. Ori la închiderea ediţiei se zvoneau două nume extrem de credibile în a prelua AFACEREA PSD GALAŢI. Unul este Adriana Ţicău (rocadă între…) actuală şi viitoare fostă europarlamentară, crescută şi educată politic de NICA, devotată şi loială, agreată şi de CENTRU, mai ales că este şi femeie. A fost declarată ani la rândul cea mai „bună” europarlamentară a Românieila Bruxelles, vicepreşedinte de Comisie Europeană, activă, deşteaptă, cu ţinută şi discurs european (nu de mârla). Altul, este Eugen Chebac, care pe zi ce trece, cu o voinţă de fier, pas cu pas, centimetru cu centimetru, câştigă teren în ţinta stabilită (pentru care îşi dă şi viaţa) de a fi Preşedinte PDS – Judeţ – GALAŢI. Şi din acest punct de vedere nu avem nici o îndoială, fiindcă este susţinut de CENTRU, puternic şi cu promisiuni certe şi este aşteptat cu braţele deschise de o majoritate confortabilă a activului de partid.

De altfel, în culise, se afirmă că deja „strategii” dela Bucureştiau luat în studiu Galaţiul pentru ceea ce va să fie peste câteva luni, nimic nefiind lăsat la voia întâmplării şi piţifelnicilor locali.

Observator 15 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...