logoImpact EST nr. 730 - 27.05.2018

Partidele cu bani, adică partidul îşi face înainte de campaniile electorale câte un blog şi-l aruncă în spaţiul virtual on line cu pretenţie de presă, de ziar, de publicaţie prin care opinia publică este manipulată agresiv. Dar, toate sfârşesc după ce aspiră mulţi bani din piaţă, mai ales de la instituţiile statului-partid.
Un caz ca acesta este şi blogul „PGB” lansat propagandistic cu agresivitate înainte de alegerile locale din 2016, prin panouri publicitare eternizate, parcă.
Sfârşitul a venit după nişte furtuni soldate cu mulţi arbori rupţi prin oraşul Galaţi, adică undeva pe la sfârşitul lunii iunie.
Păcat de cei maxim un jurnalist care făcea parte din echipa de gurnalişti a blogului cu pretenţii de ziar on line. Desigur, astfel de reuşite ale politrucilor de a dizloca oameni din redacţii se datorează tot stării economice precare în care supravieţuieşte atât piesa centrală, cât şi cea locală. Sigur că mogulii care nu au treabă cu competiţia loială, cu respectarea deontologiei jurnaliştilor pe care îi ademenesc, să lăfăie în lux, nu plătesc dări la stat şi după ce acumulează datorii uriaşe buşesc firmele şi înfiinţează altele, venind iar într-o competiţie pe care o tot maculează.
De aia vom reveni curând cu o analiză a situaţiei presei locale, a firmelor editoare şi a prosperităţii patronilor acestora.

(GECO) 23 - februarie - 2018

Lasa un raspuns


Şi aici sunt banii

Campion(i) cu 17.445.812 lei, plus 6.392.421 de lei, sunt Eduard ...

Arcada îi arde un o

După ce a cumpărat de la bancă sediul şi terenul ...

Colibri mai construi

După ce anul trecut a dat în folosinţă un bloc ...