logoImpact EST nr. 860 - 09.03.2021

În ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, preşedintele Eugen Chebac a sosit de la Bucureşti cu listele aprobate de biroul permanent al partidului Domnului Dan.

Surpriza cea mai mare a fost pentru consilierul judeţean PP-DD Galaţi, domnişoara Hapeci Daniela Simona, care a fost tăiată de pe lista de candidaţi pentru camera deputaţilor, colegiul nr.9, domnişoara fiind propusă pentru a candida de către organizaţia judeţeană Galaţi, în locul ei fiind nominalizat un atârnat necunoscut de la centru.

Pe bună dreptate, gălăţeanca şi susţinătorii ei au făcut scandal şi au cerut, vehement, ca aceasta să fie nominalizată în colegiul electoral în care s-a născut, scandat cu ţipete şi urlături, gestionat cu greu de interimarul Eugen Chebac, scandal ce s-a prelungit până aproape de conferinţa de presă extraordinară a D-nului Dan.

Dealtfel, pe listele PP-DD Galaţi figurează şi alţi atârnaţi din capitală, printre care şi avocatul Cosma Romeo, prieten şi partener de afaceri cu băutorii de urină din spirala lui Mihai Boldea, ambii  protejaţi ai procurorului Ghiţă Ivan, încă la DNA structura teritorială Galaţi, candidat ce şi-a mutat întreaga familie în Bucureşti. Dacă acest lucru nu este întru-totul adevărat, aşteptăm replica d-nului Cosma Romeo, poreclit de apropiaţi ,,micuţul mason cu şorţuleţ’, ocazie cu care-l rugăm să ne lămurească şi-n această privinţă.

Analizând şi restul personajelor de pe lista de candidaţi a PP-DD, l-am găsit şi pe colegul nostru de breaslă, realizatorul tv Aurel Stancu, câruia îi dorim succes  întrucât, în opinia mea, el este cu mult mai bun decât prăfuitul de Mihai Turcu. Succes, Aurel. Vom reveni.

JAP 1 - noiembrie - 2012

9 Responses so far.

 1. EUGENIA spune:

  SUCCES DOMNULE , STANCU ! L-AM CUNOSCUT PE TURCU, E UN IMBECIL , DECI VA SUSTIN PE DVS !

 2. Cleopatra spune:

  Dl Stancu e cel mai potrivit! Restul… traseisti si necunoscuti

 3. Carcotas spune:

  Nu inteleg de ce atat de multa rautate. Se stie ca in partide nu exista democratie. La voi in redactie chiar exista democratie ? Asa functioneaza organizatiile. Interesul general mai presus de cel personal, chiar daca acest interes este al unei „domnisoare”.
  De cand e Romeo Cosma prieten cu Boldea ? Tot publicatia voastra ne-a dat de stire ca acest avocat este cel ce a denuntat ilegalitatile lui Boldea si ale neamului Durbaca. De Durbaca vad ca nu se sufla o vorbulita. Poate ca unii vorbesc despre o prietenie a lui Romeo Cosma cu Boldea doar pentru ca vor sa-l compromita.
  Eu unul ma bucur ca Romeo Cosma candideaza. De ce nu ar candida si persoane onorabile si cel mai important CORAJOASE. In zilele noastre onorabilitatea se compromite iar curajul e manjit de calomnie.

 4. pt.cleopatra postac de serviciu spune:

  ia-l acasa pe stancu si impaiaza-l,desteapto!

  • Cleopatra spune:

   Nu asa se polemizeaza, ci pe argumente. Expresii de genul: ia-l acasa daca-ti place, ia-ti masina daca nu-ti place cu autobuzul, creste-l mata cucoana (relativ la cainii comunitari) utilizeaza oamenii cu o slaba pregatire educationala si cu intelest redus, unii ramasi asa din Comunism!
   As putea fi mult mai acida, dar ma abtin.
   PS: Stiu multe lucruri negative despre dl Stancu, dar ce face acum , face bine (in special la emisiunile domniei-sale si in ceea ce priveste selectia invitatilor si a tematicii)

  • Contra spune:

   Desteapta e ma-ta care mai bine se abtinea de a procrea!

 5. Stefan Badita spune:

  Uitati-va atent la cei mai importanti candidati pentru senat, din colegiul 4:

  Durbaca – USL
  Stancu – PPDD
  Turcu – ARD

  VOTEZ STANCU CU 1000000 DE MAINI.

 6. Basescu spune:

  Succes Domnu’ Stancu !!!

 7. colega ta spune:

  ma bucur ca ca citesc despre coafata de buzea. mare afacere intre ea si nechita. dar si de madam georgescu tot de nechita o iubeste asa mult. impart impreuna spaga din licitatiile din spitale. a frut madam post i l-a facut la primarie, a vrut mare profesoreasa la facultate..a luat post. e in toate consiile dl nechita sa controleze tot. asta nu a muncit o zi ca dr…ca a terminat facultatea vai mama ei cu 7. acum vrea decan ca de..a dat bani grei lui nechita pt campanie. se duce de rapa fac cu asta decan..asta care e o comunista notorie

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Modificări de trase

Pentru a veni în sprijinul călătorilor şi dată fiind avansarea ...

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...