logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Adrian Smărăndoiu fuse cândva, când PNŢ-CD nu devenise un „cândva”, unul dintre liderii acestui partid, pe care preşedinte Iacob chiar punea bază, în loc să pună acid! După debutul decesului acestui glorios partid, Smărăndoiu Adrian s-a atacat de cărciumăreală, devenind un fel de Dragnea întârziat. Prin vara anului 2017 l-am reperat ca fiind un soi de consilier al preşedintelui ALDE Galaţi Cristian Dima, apoi înfipt în Consiliul de Administraţie al Transurb, de unde lua şi el o indemnizaţie ca de inginer şef! Acolo, de când cu turnarea de zahăr în motorina Transurb, A. Smărăndoiu cică juca în altă echipă politică.
Săptămâna trecută, la propunerea Biroului Organizaţiei Municipale a ALDE, omul a fost exclus din partid, pentru a se putea dedica şi cu trupul, nu doar cu sufletul, PSD.
Preşedintele municipalei ALDE, Radu Cosca, ne-a comunicat că motivele excluderii lui Adrian Smărăndoiu sunt exclusiv imputabile lipsei lui de activitate politică. „Nu mai venea la şedinţe, nu şi-a mai plătit cotizaţia, a abandonat organizaţia ALDE din comuna de care răspundea, nu-l mai interesa decât încasarea veniturilor din CA-ul de la Transurb, restul fiind lăsat de izbelişte în ce priveşte activitatea politică ce îi revenea prin statut.”
Din informaţiile pe care noi le deţinem, una dintre fălcile ghilotinei care i-au tăiat capul politic lui Smărăndoiu este datorată felului în care acesta a votat cu mâna dreaptă în favoarea politicii de stânga a pesede, în ce priveşte deciziile adoptate în Consiliul de Administraţie al Transurb.

(GECO) 1 - iunie - 2018

One Response so far.

  1. Gigi spune:

    Ce nu aţi înţeles? Vârsta îşi spune cuvântul. E băiar bun, dar are omul o problemă la coloană. Ce o fi, ăl de sus ştie. O fi cifoză, o fi lordoză, nu se ştie, da ceva este. Da de artroză la cot aţi auzit? Poţi să rămâi cu mâna blocată şi vai de el vot.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...