logoImpact EST nr. 814 - 06.04.2020

Pe 7 martie 2020, candidatul de primar al dreptei (dar se merge pe burtă despre asta, ca să nu se facă praf!), Marius Stan, fost primar al Galaţiului între 2012 şi 2016 a susţinut o conferinţă de presă asupra căreia vom reveni pe larg în ediţia viitoare. Acum vom da doar ştirea furnizată de către candidatul independent pentru postul de primar al Galaţiului, susţinut (şi) de Partidul Împreună Pentru Moldova, cu sediul central în capitala Iaşi! Iată şi ştirea:
„În 2016 am fost la Bucureşti, la conducerea centrală a PNL, şi le-am spus ca dacă vor merge cu un candidat ca Nicuşor Ciumacenco, vor pierde alegerile pe Galaţi. Şi le-am propus un candidat care ar fi avut şanse certe să bată candidatul pesede. Persoana propusă de mine a fost prof. univ. ing. Puiu Georgescu, pe atunci preşedintele Senatului Universităţii „Dunărea de Jos”. Dar nu m-au ascultat şi au pierdut primăria la Galaţi.”
Apoi, în toamnă, la alegerile parlamentare, universitarul Georgescu a fost cooptat pe listele pesede Galaţi pentru Senat, dar pe un loc neeligibil, partidul-stat folosindu-se de notorietatea acestuia pentru a le trage lista în sus.
Cum am promis, vom scrie pe larg despre conferinţa de presă a lui Marius Stan, candidatul susţinut din umbră de toate partidele de dreapta şi opozante ale pesede.

(GECO) 13 - martie - 2020

Lasa un raspuns


La Spitalul CFR Gala

O informaţie de ultimă oră vine să confirme că nu ...

China nu doarme, ca

S-a pus în mişcare CHINA, la solicitările din România. Un ...

Primul decedat din G

Replica inconştientului col. dr. cdt. al spitalului, Adrian Boicu, a ...

Priorităţile socie

Opinie de Irina Dobre, Partener Audit, și Vasile Rusu, Manager ...

Important

Impact-est își suspendă temporar ediția tipărită Am ales să vă protejăm ...