logoImpact EST nr. 843 - 23.10.2020

Ne uităm la teveul local al lui Pîslaru, aşa, din întâmplare, butonând ca tot omul şi ce vedem? La oră de seară, în studio, la interviu nea Mişu Capră. Moderator Dan Paic care, versat fiind şi uns cu toate alifiile, caută să-l facă pe individul din faţa sa să spună şi el ceva acolo, demn de reţinut.

Aş, nici vorbă, omul cu multe limite, inclusiv de vorbire fluentă, coerentă, molfăie nişte răspunsuri din puţul gândirii de ne loveşte damblaua. Îl întreabă Paic de Durbacă, de Stan, de Nica, ce părere are, ce au făcut şi fac, dacă sunt buni, dacă… dacă…, iar nea Mişu cu un aer de om încurcat şi turmentat, vârf de lance boantă a OPOZIŢIEI, dă din gură aiurea, îi laudă, îi pupă, o dă cotită, într-o frăţietate cosângenă de te apucă apoplexia.

Măi, OPOZIŢIE, măi, PDL, ce draku’ faceţi? Terminaţi, mă, cu toate gloabele, cu toţi expiraţii, treceţi, mă, la treabă, ieşiţi la bătaie (nu la taifas), că o să mai ajungeţi la Putere când ne-om vedea noi cefele. Păi, în loc să crape ecranul, voi trimiteţi o moluscă, fără vlagă, fără sculă, ajuns din întâmplare în politică ca mulţi, mulţi alţii?

De aia s-a dus drakului ţărişoara asta a noastră, pentru că au fost promovaţi moliciuni, ursuzi, incolori, inodori, amorfi, fără coaie.

OPOZIŢIE, la mai multe „succesuri”!

JAP 15 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...