logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

Încet, încet, pe lângă cititorii noştri, mai „marii” politichiei de rahat din Republicuţă, au început să priceapă, că avem surse beton şi credibile.

Astfel, în ultima perioadă de timp, s-a observat de către „sursele noastre”, o prezenţă demnă de remarcat a unor politicieni de seamă a Republicuţei care s-au perindat seara (pe întuneric) la cafeneaua adusă din Milano şi plantată pe Faleză de Şefuleţul şi drăgălaşul de Dobrea.

Se spune că au fost văzuţi pe acolo indivizi de marcă, precum Stan, Chebac, Saghian şi ditamai Nica. Unii se jură că l-au văzut chiar şi pe Bacalbaşa, dar nu avem confirmare din două surse, aşa că avem rezerve, plus o serie de alţi indivizi la fel de puternici din linia a 2-a din cocina politică.

Acum, noi nu avem de unde să ştim „ce şi cum?”, dar putem să presupunem că UNPR-ul local a început să tragă sforile, că este el mic şi de căcat la Galaţi, dar poate să facă oarece cărţi, poate să încline balanţele etc.

Draku ştie ce se pune la cale. Dacă asociem numele de mai sus, vedem că lipsesc liberalii (lui Dobre) sau conservatorii. Cine ştie ce îmbârligături şi aranjamente se mai pun la cale, cârciuma lui Dobre devenind „placa turnantă” şi locantă de intrigi politice, cum era, nu de mult, în aceeaşi epocă dar şi cu alţi actori (dinozauri) Restaurantul Bulevard al Camerei de Comerţ. Vorba lui Caragiale, „Ehei, neicuşorule, ce vremuri şi ce muşterii”, în trecut ca şi în prezent.

Observator 13 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg