logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Singurul ecou ce ne-a răzbătut de la UNPR-ul local, e starea de paralizie, de neîncredere, de decepţie, de frustrare, de fugă ce domneşte aici, după demisia lui Oprea. În ultimul sondaj de anvergură, realizat de un prestigios institut, la nivel de ţară, UNPR-ul nu avea decât un incredibil 1%!?! Asta din cauza generalului chiloţar Oprea. Pe surse certe din Bucureşti am aflat  că acum vreo zece zile, Primarul UNPR de Galaţi, Marius Stan, după ce a aşteptat zile întregi a fost, în sfârşit, cică, primit la Cotroceni de domnul Preşedinte. O fi adevărat sau nu, draku’ ştie, ce e mai important de analizat este ce a căutat el acolo. Dar promitem că vom afla şi vom informa opinia publică. Indiscutabil este că e o mişcare de glezne ce ar trebui să dea fiori unora şi de gândit serios politicienilor gălăţeni.

Despre Mişcarea Populară la Galaţi, nimic deosebit. Acolo, câteva procente nesemnificative, cu un preşedinte năstruşnic şi hazliu căruia şi cărora le dorim „succesuri” multiple. Zvonul cu Saghian ni se pare o mare PROVOCARE şi nu-l credem. Dar mai ştii?

A.S. 12 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...