http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 988 - 20.07.2024

Începând cu 2015, la iniţiativa comună a European Microfinance Network şi Microfinance Center, microfinanţarea sărbătoreşte, în fiecare 20 octombrie, propria Zi Europeană.
Scopul Zilei Microfinanţării Europene (ZME) este de a creşte conştientizarea asupra uneltei de mare putere pe care o reprezintă aceasta în lupta împotriva excluderii sociale şi a şomajului.
good.bee Credit este o instituţie activă în microfinanţarea din România şi un membru implicat atât a European Microfinance Network cât şi al Microfinance Center.
„Pentru a-şi putea dezvolta cu succes activităţile, micii antreprenori din zonele rurale şi urbane au nevoie de acces la servicii financiare de calitate, într-o manieră simplă, flexibilă şi oportună. good.bee Credit este instituţia specializată care îi sprijină să-şi desfăşoare şi să-şi extindă activităţile profitabile, oferindu-le acces la micro-împrumuturi”, a explicat dl. Oleg Moraru, director operaţiuni al good.bee Credit IFN SA.
Cea de-a patra ediţie a ZME este sărbătorită de aproximativ 20 de membri ai ambelor reţele (din 11 ţări europene) care sunt implicaţi în mai mult de 25 acţiuni pe parcursul lunii octombrie. Scopul lor este acela de a sensibiliza publicul larg, factorii decizionali politici şi a mass-mediei asupra impactului pe care instituţiile de microfinanţare le au asupra incluziunii financiare şi sociale a cetăţenilor europeni.
Acţiunile se desfăşoară sub sloganul „E=mc2”. Binecunoscuta formulă are de această dată următorul înţeles: E pentru incluziune Economica si sociala, antrEprenoriat, ocuparea forţEi de muncă, Educaţie, toate provenite de la puterea MicroCredit-ului la pătrat.
good.bee Credit IFN S.A. membră a grupului ERSTE, celebrează Ziua Microfinanţării oferind persoanelor interesate de finanţare credite flexibile, fără avans, fără garanţii şi uşor de accesat pentru investiţii, capital de lucru şi mixt, atât pentru producătorii agricoli, cât şi micii antreprenorii din zonele rurale şi urbane.
Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot intra în legatură cu reprezentanţii good.bee Credit IFN SA la numărul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta pagina de website www.goodbeecredit.ro .
good.bee Credit IFN SA este o Instituţie Financiară Nebancară înscrisă în Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, înfiinţată în 2009 având ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de calitate, punând la dispoziţie celor care au afaceri în derulare, dar care îşi doresc să le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea şanselor de reuşită.
Compania ţinteşte cu precădere clienţii care se încadrează în profilul întreprinzătorului din România (SRL, Producător Agricol, Întreprindere Individuală, Întreprindere Familială, PFA etc) dornici să îşi dezvolte în mod continuu activitatea pe care o desfăşoară.
good.bee Credit IFN SA a construit o reţea puternică la nivel naţional formată din 23 centre regionale + sediul central, acoperind toate judeţele ţării, având consultanţi specializaţi dedicaţi să servească antreprenorii.

(R.I.) 2 - noiembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Din 22 iulie 2024 de

Începând cu ziua de luni, 22 iulie 2024, demarează o ...

Pensionarii români,

  O noutate apărută în legislaţia vizând acordarea pensiilor este aceea ...

Am acţionat în ins

De ce? Pentru că mi se încalcă drepturile de cetățean ...

Ultimul mare cărtur

Zi de mare tristețe pentru cultura română. Ultimul mare cărturar român, ...

A câștigat Spania!

A câștigat pentru că a venit la acest campionat european ...