logoImpact EST nr. 755 - 15.12.2018

Până pe data de 31 ianuarie 2018, serviciul de specialitate al Primăriei Galaţi primeşte cereri pentru autorizarea a 1000 de taximetre.
Informaţia este clară şi seacă. Ce nu e clar pentru populimea sărăcită a Galaţiului, e cine verifică halul în care arată la interior aceste epave de autoturisme (în marea lor majoritate, nu chiar toate)? Dar mai ales aşa-zişii profesionişti care le şofează asudaţi, nebărbieriţi, îmbrăcaţi în şlapi şi maieu, care fumează în maşini… Păi banchetele acestor epave sunt şleampăte şi slinoase, de ţi se lipesc hainele de jegul lor gros şi lucios.
Băieţii ăştia de taximetrişti sunt în majoritatea lor needucaţi, puturoşi şi obraznici, supăraţi parcă pe statutul lor de… prestatori de servicii către persoane. Unul nu-ţi deschide portiera, niciunul nu-ţi preia bagajul de mână să-l aşeze în locul destinat acestuia, darămite să mai şi coboare, să-ţi deschidă portbagajul şi să ţi-l înmâneze. Doar pretenţii, figuri şi mofturi de mârlani, ca orice şofer pe proprietatea lui.
Mda, rezultatele solicitărilor vor fi afişate pe 05.02.2018 la sediul Primăriei.

(GECO) 26 - ianuarie - 2018

Lasa un raspuns


Scandalul corvetelor

Acum trei săptămâni, Ministerul Apărării a deschis, în sfârşit, plicurile ...

Conducerea Spitalulu

După modelul consacrat de către comisarul şef Marius Dobrea, şeful ...

Speranţă cu clauz

Deşi, chiar în mandatul lui Ionuţ Pucheanu, multe străzi s-au ...