logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

După ce am scris săptămâna trecută despre faptul că nu înţelegem cum de consilierii noştri de pe-se-de, de u-ne-pe-re, de p-c, de diaconescu au achiesat la Propunerea lui Stan şi găştii pe-ne-le spre a distra populimea gălăţeană de aiurea de 180.000 euroi, iată că ne-a venit ideea de a verifica „ce” şi „cum” şi pe ce s-au dus banii.

Şi uite aşa am luat o acţiune cuprinsă în program şi ne-am postat cu ochiul şi timpanul, cu aparatele de înregistrare să vedem cum se desfăşoară minunea.

Duminică 29 iunie ora 19.30 era ora declanşării momentului în care guşterimea locală din administraţie şi politică, împreună cu invitaţii de marcă din ţară şi străinătate trebuiau să se întâlnească pe malul Dunării şi să urce pe nava pregătită să-i preia la bord, urmând o plimbare pe fluviu, discuţii, socializare, imagine, haleală şi băutură din belşug, muzică etc.

Omul nostru s-a instalat discret, în capul pasarelei de acces, lângă o tufă şi nişte boscheţi de pe mal, încă de la ora 19.00. Pe vapor nu au urcat decât nişte beizadele, neica-nimeni, care cum au pus piciorul pe punte au început să danseze, să se bâţâie, domnişoarele lasciv şi provocator, iar chelnerii se perindau printre ei cu tăvile pline de pahare, umplute cu băutură. Totul se petrecea pe puntea superioară în văzul a sute şi mii de oameni ce se plimbau pe faleză, la marginea Dunării.

La intrare, pe pasarelă, nu te întâmpina nimeni, nu te controla nimeni, iar câţiva (doar câţiva) invitaţi mai acătării, nume cunoscute, cărora nu le dăm numele pentru că au reacţionat corect, când vedeau paranghelia, discoteca, beizadelele cu gagici semi-îmbrăcate, au făcut stânga împrejur şi fuga pe scări acasă.

În final au mai urcat nişte puşlamale, copchii, de ăştia cu cercel în ureche şi tatuaţi, care scuipau, fumau, mestecau mâncarea din tăvile arhipline şi sorbeau cu paiul din băuturile fine.

Ce porcărie! Pe ce s-au cheltuit mii şi mii de euroi, când ştim cu toţii numai cât costă o oră de închiriere a unei astfel de nave, plus mezamplasul de lux. Pentru cine? Pentru ce? De ce? Cine răspunde? Nu avem medicamente, nu avem bani pentru spitale, pentru şcoli, pentru asfaltarea străzilor şi aleilor, pentru… Ce RUŞINE pe voi BĂI CONSILIERI IRESPONSABILI! Voi nu aveţi mame, voi nu aveţi copii, voi nu vedeţi cum trăiesc bătrânii, voi nu vedeţi nevoile reale ale unui oraş ce abia îşi mai trage sufletul. În definitiv voi aveţi suflet? Aveţi cerebel? Aveţi conştiinţă? Voi lăcrimaţi vreodată?

Ochiul şi timpanul 4 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...