logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

mircea_toader_pdlvpdEste luni dimineaţa, 6 iunie 2016. Încă nu este cel mai bun moment pentru o analiză exhaustivă a ce s-a întâmplat la alegerile locale. Cert este că pesede a rupt în bătaie penele&pedele, partide rămase necoagulate, inclusiv în electoratele lor. Candidaţii, penali de politruci ce sunt, au îndepărtat electoratul de dreptul la vot sau l-au determinat să-şi anuleze votul, stabilind astfel cea mai mare cantitate de tuş consumată, din istoria alegerilor.

Ce s-a întâmplat în ţară, însă, s-a întâmplat şi la Galaţi, pesede câştigând primăria municipiului Galaţi şi Tecuci, precum şi alte 42 de primării, din totalulde 65. Ruşinoasa înfrângere, ca la neprezentare, trebuie decontată prin DEMISIE şi prin RETRAGEREA pentru TOTDEAUNA din FRUNTEA UNUI PARTID POLITIC, de către BROSCOII DE BRATEŞ – Victor-Paul DOBRE şi Mircea-Nicu TOADER. N-au decât să-şi termine mandatele de parlamentari, să-şi mănânce o sută de ani pensiile speciale şi agoniselile, să stewardizeze cât vor pe averile adunate, dar să lase drakului în pace politica să respire, să funcţioneze, măcar acum după 26 de ani de aranjamente, coţcării, barbuturi şi alte mizerii caracteriale pe care ei le numesc generic şi pompos… POLITICIANISM. În pagina 4 vom relua două scurte articole prin care avertizăm încă din 17.03.2016 situaţia nesigură în care se află candidatul penele. Am revenit în 12.05 şi arătam că Pucheanu se apropie ameninţător de mult, adică suficient încât, cu maşinăria pesede din spate, să poată ameninţa poziţia UNU din care a plecat candidatul penele-pede, şi pe care a rămas…până după numărarea voturilor!

Oricum, alegerile cu o prezenţă la vot sub majoritatea simplă, adică de sub 50% plus 1, pot fi declarate NECONSTITUŢIONALE, atâta timp cât nici şeful clasei nu poate fi ales decât aşa. Adică DEMOCRATIC. Aducând procentul minim în situaţia de a fi impus, obligăm liderii partidelor politice să o aducă în faţa electoratului persoane valoroase, cu notorietate, care au demonstrat că viaţa lor a fost marcată de realizări, de competiţie, fără legătură ombilicală cu politicul şi cu sforarii jalnici din fruntea partidelor serelizate.

În felul acesta am putea avea alegeri prin vot numărat, nu prin vot eliminat, prin VOT NEGATIV, acesta fiind votul care vă spune, băi, alde frânari politici ce sunteţi, din cauză că nu veniţi cu oameni noi, ai acestor vremuri triste, pentru că aşa ne-aţi făcut timp de şase cicluri electorale.

Gelu CIORICI ŞIPOTE 10 - iunie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...