logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Un alt fugar din ograda Partidului Poporului D.D. este deputatul Eugen Chebac, cunoştinţa noastră şi a dumneavoastră mai veche din postura de Preşedinte pe-se-de al Consiliului Judeţului. Traseul politic al acestuia arată cam aşa: PD, PSD, P.P.-D.D., UNPR. Şi noi credem că încă nu este încheiată peregrinarea demagogului prin politichia gălăţeană.

Gura târgului se arată mirată, nu din cauza aceasta, când e vorba de Chebac, ci mai ales de unele aspecte ce ţin de latura morală, materială, de îmbuibat, de ciocoi nou. Ăştia care clevetesc pe la colţuri, prin cafenele, prin birouri, se tot întreabă cum draku’ de a reuşit individul cu pricina să prospere ca şobolanul pe siloz atât de tare, bugetar fiind, sau lucrând cu simbrie la patron, pentru că, în definitiv, asta a făcut toată viaţa. Consoarta a lucrat în învăţământ, aşa că întrebarea firească este „de unde”?

Păi, vilă de neam prost, cât o cazemată, ditamai construcţia în Arcaşilor, într-o vreme când construcţia costa sute de mii de euroi (multe) chiar milionul sau mai mult, de unde, bre?!?

De unde maşini scumpe, de unde bani de campanie (fără număr) aruncaţi în alegeri ca să câştigi şi să ajungi DEPUTAT?!?

Dar odrasla care trăieşte la Braşov şi are vilă şi mai are ceia ce nici braşovenii cei mai şmecheri nu-şi permit? Se spune că are în Piaţa Sfatului (?!?) mare restaurant, mare! Şi, tot aşa, se bârfeşte prin Republicuţă că prietenia cu Primarul Stan nu este deloc întâmplătoare, că sunt multe interese, multe iţe care se leagă, inclusiv cu acea misterioasă firmă braşoveană care a „câştigat” organizarea Sărbătorilor Galaţiului.

Bă, fraţilor! Nu v-aţi săturat de manglitori, de şmenari, de „băieţi deştepţi”, de papaciocari şi cioflingari politici? Ce mizerie! Ce lepădături!

JAP 6 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...