logoImpact EST nr. 757 - 16.01.2019

De când la conducerea CJG a venit Costel Fotea ca preşedinte de consiliu, agenţii economici care intră în parteneriat de afaceri cu această instituţie riscă să-şi creeze probleme financiare suplimentare. Orice lucrare, serviciu sau bunuri achiziţionate de către CJG, prin SEAP ori prin încredinţare directă nu este plătită la timp, ori e plătită pe bucăţi. De ce o fi având Costică Fotea astfel de apucături, sigur nici el nu ştie, la cât de rătăcit pare prin judeţul ăsta mai mare decât Tg. Bujor, orişicât ?!
Degeaba tot clamează UE ca guvenul şi instituţiile statului să-şi plătească la termene rezonabile şi stabilite prin contract arieratele, pentru a nu destabiliza mediul economic. Pe acest fundal al neîncrederii în partenerul CJG s-a întâmplat ca la licitaţia pentru asigurarea deszăpezirii pe perioada iernii 2017-2018 nu s-a prezentat nici un concurent alături de asocierea Vega 93 – Lemacons, căci preţurile oferite de către CJG sunt minimale şi nici acelea plătite la timp.
Valoarea primului contract care se referă strict la anul 2017 este de peste 1,3 milioane de lei fără TVA şi este încredinţat prin negociere directă, întrucât a fost un singur ofertant.
O a doua evaluare a ofertelor, pentru perioada ianuarie-martie 2018 va avea loc pe 27 decembrie a.c. şi se referă la un contract-cadru pentru o perioadă de trei ani, privind deszăpezirea drumurilor judeţene. Valoarea generică este de 9,55 milioane de euro, fără TVA.

(GECO) 8 - decembrie - 2017

Lasa un raspuns


Istoria Catedralei,

„Suntem datori să ridicăm în Capitala tuturor Românilor… Biserica Mântuirii ...

Arhitectura sunetulu

Pe 25 martie 2017, porţile fabricii de clopote din Innsbruck ...

Bucureştiul este da

Bucureştiul este cel mai mare oraş ortodox şi al şaselea ...