logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galaţi, ca de altfel toate suratele ei din ţară, dimpreună cu mama lor, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sunt megastructuri de colectat impozite de la angajaţi şi de la angajatori. Ce adună ele prin lege, lună de lună, cu două mâini, risipesc cu zece şi numai cu dedicaţie.

Începând cu mandatele de tristă amintire ale Olimpiei Buzia, ca preşedinte – director general al CJAS, şenalele pe care au curs şi curg râuri de bani au fost anual întreţinute, adâncite, dragate. În curând, când documentarea noastră va fi gata, veţi putea afla ce se întâmplă cu banii noştri, de ce nu sunt bani în spitale, cum sunt ei dirijaţi cu dedicaţie către ANUMITE lanţuri de farmacii pentru programele naţionale de oncologie, hepatite, dialize, transplanturi etc. Sau în ce hal de aşteptare eşti băgat pentru protezări, ori pentru a intra în anumite programe de tratare a unor boli autoimune.

De asemenea, veţi vedea cui sunt dedicate serviciile pe care CJAS le-a externalizat, cu cine sunt încheiate contractele de furnizare de produse şi servicii şi mai ales ce averi şi ce limuzine le-au crescut FAMIGLIILOR înrădăcinate în SISTEM încă din vremea Buziei.

Destructurarea grupului infracţional pus pe prăduit bugete anuale de sute de milioane de lei pică în sarcina DIICOT şi DNA, nouă rămânându-ne misiunea de a aduce la cunoştinţa opiniei publice modul în care sunt risipiţi – cu circuit închis – banii publici.

GECO 25 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...