logoImpact EST nr. 867 - 20.04.2021

Cu siguranţă, domnul primar crede mai mult că va prinde un peştişor de aur, pescuind în zona trecerii bac, de pe debarcaderul clubului de yahting “Royal”, respectiv al clubului cu acelaşi nume al carui preşedinte s-a declarat Cristian Dima, presedinte al A.L.D.E., cu ocazia transmiterii un mesaj de condoleanţe, dat publicităţii după decesul Regelui Mihai. Dacă toţi politicienii fac promisiuni, a încercat şi domnul Dima să promită un drum-express Galaţi-Focşani şi chiar a realizat o petiţie online legată de această promisiune.
Singurul lui scop la acel moment era un câstig al alegerilor şi înlăturarea domnului Eugen Durbacă din A.L.D.E., după alegerile din decembrie 2016.
Niciunul din cei sus amintiţi nu au găsit ca fiind de bun simţ şi interes public participarea la Forumul de Dezvoltare Durabilă al Judeţelor Moldovei, din februarie 2015, forum organizat de Universitatea “Apollonia” şi la care aproape nereprezentate au fost judeţele Botoşani, Vaslui şi Galaţi.
Oare faptul că Galaţi este un oraş şi un judeţ “fruntaş” în şomeri, asistaţi social, spitale, industrie, şcoli, mortalitate…nu spune multe despre cei aflaţi la “timona” acestei zone? Transporturile de cheresetea realizate naval au fost preluate de Constanţa, combinatul siderurgic “poluează” tot mai puţin, nici şantierul naval nu mai e ce a fost. Portul a rămas doar nume de cartier.

(B.M.) 19 - ianuarie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...