logoImpact EST nr. 774 - 20.05.2019

Cu siguranţă, domnul primar crede mai mult că va prinde un peştişor de aur, pescuind în zona trecerii bac, de pe debarcaderul clubului de yahting “Royal”, respectiv al clubului cu acelaşi nume al carui preşedinte s-a declarat Cristian Dima, presedinte al A.L.D.E., cu ocazia transmiterii un mesaj de condoleanţe, dat publicităţii după decesul Regelui Mihai. Dacă toţi politicienii fac promisiuni, a încercat şi domnul Dima să promită un drum-express Galaţi-Focşani şi chiar a realizat o petiţie online legată de această promisiune.
Singurul lui scop la acel moment era un câstig al alegerilor şi înlăturarea domnului Eugen Durbacă din A.L.D.E., după alegerile din decembrie 2016.
Niciunul din cei sus amintiţi nu au găsit ca fiind de bun simţ şi interes public participarea la Forumul de Dezvoltare Durabilă al Judeţelor Moldovei, din februarie 2015, forum organizat de Universitatea “Apollonia” şi la care aproape nereprezentate au fost judeţele Botoşani, Vaslui şi Galaţi.
Oare faptul că Galaţi este un oraş şi un judeţ “fruntaş” în şomeri, asistaţi social, spitale, industrie, şcoli, mortalitate…nu spune multe despre cei aflaţi la “timona” acestei zone? Transporturile de cheresetea realizate naval au fost preluate de Constanţa, combinatul siderurgic “poluează” tot mai puţin, nici şantierul naval nu mai e ce a fost. Portul a rămas doar nume de cartier.

(B.M.) 19 - ianuarie - 2018

Lasa un raspuns


Directorul Regionale

Surse din sistemul vamal al Direcţiei Regionale Vamale Galaţi, cu ...

Cele 22 de hectare c

Este clar ca vaca faptul că Galaţiul a fost lăsat ...

Iată cum dispune un

Un cititor calificat al săptămânalului pamfletistic Impact-est ne-a remis un ...