logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Şi ca fenobarbitalul! Căci în prima tranşee a căzut prorectorul Ştefan Baltă, care a pierdut bătălia la fond, în instanţă şi se află în faza de apel, dacă poate sau nu poate candida la supremaţia Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi. Însă, Fănică Baltă are o problemă cu a se extrage din acuzaţia de plagiat, lansată în spaţiul public de universităţi şi publicaţii academice de prestigiu. Noi aşteptăm încă răspunsul comisiei ştiinţifice de specialitate a UDJ, pe care am interpelat-o conform Legii.
Până pe 10 decembrie, data alegerii rectorului universităţii de stat pentru următorii patru ani, s-au lansat legal în competiţie profesorul Ion Cordoneanu de la Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie şi consilier municipal PNL, precum şi profesorul Puiu Georgescu, fost secretar de stat în Ministerul Cercetării din partea PSD, partid din partea căruia a şi candidat ca senator, în alegerile din 2016.
Deci, şi mediul academic este unul captiv aerului politic. Războiul e doar o participare cu proiecte la competiţie. Între membrii celor două partide politice aflate în măcel, nu într-o competiţie civilizată. Cum sperăm să fie în UDJ.
P.S. Atenţie la Ivan!

(GECO) 22 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...