logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Sunt, îndeobşte, cunoscuţi de către toată lumea indivizii care de-a lungul timpului au aruncat cu căcat în pe-se-de, că au fost sau nu în opoziţie. Sigur că în opoziţie am fost şi noi mereu, cu cei aflaţi la putere, că doar ăsta e rolul „găozarilor”, al lucrătorilor cu pixul, apărători ai valorilor democraţiei. Numai că una este să o faci în numele unor principii pe care nu ai voie să le trădezi şi alta e pentru ceea ce se numeşte ulterioarele foloase personale, cu mijloace perfide, josnice, cu machiavelism, cu şmecherie post-decembristă. Iată, la noi în Republicuţă sunt doi indivizi despre care noi am mai scris, care au fost pe baricade, care s-au juisat prin onanism în capul pe-se-de, pe care i-au făcut albie de porci, dar care în mod diabolic, în prezent sug cu conducta pe siloz din banii administraţi de reprezentanţii pe-se-de-ului local. Contrariile sunt atât de mari şi evidente, mirarea populimii şi mai mare, membrii activului de partid privesc ca viţeii şi nu înţeleg nimic, încât te cruceşti şi-ţi stuchi în sân.
Adică tu, patron, şef pe la Radio FM cel mai FM din Galaţi şi împrejurimi, cel care nu poţi fi din tagma „găozarilor” pentru că în afară de interpretarea actoricească de doi lei a unor reclame nu ştii nimic, să prosperi să dai pe afară, cu JEEP şi mese luate pe la Casa Gustului şi alte stabilimente? Adică, tu râgâi de prea plin, iar „colegii” din redacţie, de azi pe mâine, ca vai de ei cu burta goală. A!, tu eşti şmekerul care a făcut campanie pentru Marius Stan, trăgând în Pucheanu din toate părţile. Ca să nu mai spunem despre susţinerea la alegerile parlamentare pentru USL. Treaba voastră, opţiunile voastre, asumarea pe măsură, dar a drakului dacă se poate pricepe cum mai apoi, după ce i-ai umplut pe oamenii aceştia din pe-se-de cu lături, tu să câştigi purcoaie de bani, sute de mii de euroi pe licitaţii sau încredinţări directe de organizare a unor evenimente. Evenimente pe bani mulţi, organizate de aiurea, slabe calitativ (vezi ultimul dedicat Zilei Marinei) cu profituri inimaginabile în condiţiile când cotele artiştilor în cauză sunt cunoscute în lumea showbizului foarte bine. Stăm şi ne gândim aşa de aiurea dacă Popa Florin, Costel Fotea, îl mai lasă mult pe Pucheanu să-şi mai bată joc de partid, lăsând loc speculaţiilor de parandărăt, că de acces la radio în contrapartidă nu se pune, pentru o mână de ascultători bezmetici şi de aiurea. Se cunoaşte că radioul, la ora actuală, ca mijloc al mass-mediei are audienţa cea mai scăzută. Aşa că….
Un alt fenomen paranormal, de râsul curcilor, îl reprezintă clientul nostru mai vechi Sandu Traian, marele specialist în hoteluri, restaurante, puţin în turism şi mai ales în închirieri de spaţii de unde vin banii graşi în bugetul societăţii domniei sale. Omului acesta viclean şi şmeker ce face parte cu patalama din generaţia post-decembristă, îmbogăţită fără niciun just temei, fost director de OJT (se spune că o astfel de funcţie pe vremea lui Ceaşcă nu putea fi ocupată decât de un securist), nu-i mai ajunge. Adică, după ce a pus mâinile pe hotelurile de frunte ale Galaţiului prin metode ale „gulerelor albe”, cu sprijinul direct al PNL şi „marelui” Dobre Victor, după ce sfidează pe toată lumea, după ce îşi bate joc de toţi acţionarii mici şi mititei, dându-le muie de ani şi ani de zile, tot nu-i mai ajunge. Nesătulul se vrea abonat la Primărie, la Pucheanu, la banul public dulce, organizând evenimente de tot râsul pentru Zilele Dunării, pentru deschiderea oficială a Primăriei, pentru ….. şi tot aşa.
Acum liberalul sadea, senior, duşmanul teoretic al pe-se-de, cel care finanţează periodic, mai ales în alegeri, campaniile PNL, ciuguleşte din palma „milosului şi naivului” Ionuţ Pucheanu.
Hai, mă pe-se-diştilor, că nu sunteţi sănătoşi, sau ne credeţi pe toţi tâmpiţi, inclusiv pe cei care v-au sprijinit, v-au ajutat, câini credincioşi şi pe care ca de fiecare dată le-aţi dat o sulă. Boii de ei nu ştiu cât de javre sunteţi şi că de fapt nu sunt decât o masă de manevră minţită şi manipulată în a vă aduce sau menţine la putere din patru în patru ani.

Jap 8 - septembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...