logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Încăpăţânările lui Dumitru Nicolae ne-au adus un dezastru privind banul public provenit din taxele şi impozitele cu care ne jupoaie Primăria pentru simplul motiv că suntem cetăţeni ai acestui oraş. Acest catâr de Nicolae a sfidat legea şi legalitatea pe care le-a înlocuit cu acea DOLHASCA pe care o tot arunca proprietarilor-moştenitori ai clădirii în care Primăria a devenit chiriaşă din anul 2006, replica tractoristo-combinistică ţinând loc de argumente de drept.

Aşadar, deja au trecut şase ani de când noi plătim din această cauză câte 15.000 de euro chirie lunară către proprietarii de drept. Şi, iacătă că s-au adunat peste un milion de euro, bani care puteau merge în investiţii, în sănătate şi cultură, la căminele de bătrâni. Dar noi avem, ca stat, degeaba instituţii abilitate, şefii lor politici evitând cu neruşinare aplicarea legii şi obligarea la plata de despăgubiri de către cei care se fac vinovaţi pentru cheltuirea ilegală a banilor publici.

În aceeaşi situaţie ne aflăm şi cu clădirea în care funcţionează Colegiul „Alexandru – Ioan Cuza”, care aparţine Comunităţii Evreieşti. Tot din banul public cheltuim zeci de mii de euro lunar ca chirie către Comunitatea Mondială a Evreilor, arătându-ne incapabili să finalizăm campusul din Ţiglina 2, lipit de fosta Şcoală Generală nr. 7, încă din mandatul de inspector şef al Taniei Bogdan. Ia mergi Mariusică, or tu nea Radule şi vedeţi cine şi ce sălăşluieşte în fosta Şcoală Generală nr.8 din Ţiglina1. Păi de ce să nu mutăm CAIC acolo, în spaţiul învăţământului, or în alte şcoli de cartier, în care pot încăpea lejer cuziştii?

Gelu CIORICI 8 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...