logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

Uite aşa mi-a venit să intitulez acest material, încă mai având olecuţă de credinţă că atât el (Primarul) cât şi echipa lui de consilieri, împreună cu executivul (acelaşi dintotdeaunala Primărie) vor mai face ceva în oraşul acesta amărât de la capăt de ţară şi Europă. Şase luni am zis că este o perioadă de graţie suficientă, dar timpul a trecut, ba chiar mai mult, aşa că după Anul Nou am scos „tunurile” şi le-am pus pe obiectivul votat de populime şi care azi, mâine şi de acum încolo va trebui să dea samă pentru ce a promis şi nu face, ba chiar mai mult.

De la început suntem nevoiţi să spunem că în Republicuţa noastră nu se întâmplă nimic semnificativ, ceva acolo, serios, care să ne îndreptăţească să spunem „ceva nou”  sau „Galaţiul nou”. Mergem pe străzi, gropile sunt aceleaşi, ba chiar  mai multe, aceeaşi mizerie la tot pasul, aceeaşi nesiguranţă a individului de când începe să se întunece, investiţii reale – nexam, locuri de ghebăreală – canci, restructurare şi eficientizarela Primărieşi unităţile subordonate, doar promisiuni şi tot aşa… NIMIC. Nimicul acesta se traduce şi prin faptul că atât de dezamăgiţi sunt deja unii colaboratori, precum şi consilierii aleşi sau nu, cât şi alţi „apropiaţi”, încât au început în gura mare să spună că s-au săturat de „stil” şi că şi-au pregătit bagajele.

De politic, ce să mai spunem, când aici durerea este şi mai mare prin insubordonarea Primarului faţă de oricine cu funcţie usl-istă, inclusiv, sau în primul rând faţă de Dobre şi ai lui.

În toată această perioadă am avut parte însă de mult FOTBAL (cu cântec şi vai de el), de SPECTACOLE, POMENI (a porcului, a peştilor) şi acum vom avea parte şi de BOX (ca să ştie vreo 60 de ţări cine suntem noi, ăştia, rupţi în cur).

Şi eu care mă lupt zilnic cu prietenii să-i lămuresc să nu mai suduie, să nu se mai amărască, pentru că or să facă boala aceea cu „năduf” când te doare în piept, pentru că avem ceea ce am vrut. Da, dar cea mai mare leapşă sau ţeapă au luat alde Nica şi Saghian, care n-au avut nici curajul, nici înţelepciunea, nici strategia de a păstra municipiul Galaţi în portofoliul propriu, crezând că după epoca Nicolae, nu o să se mai poată. Ce greşeală! Ce consecinţe! Băi, i-aţi făcut mari pe liberali la Galaţi şi Tecuci, când ei, în orice situaţie, se zbat între 10 şi 15 la sută. Au ajuns, cu tupeu, să creadă că sunt primii şi nu să vă pupe în cur, ca pe obraz!

JAP 25 - ianuarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...