logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Nu am avut spaţiu tipografic să vă spunem săptămâna trecută că a avut loc un nou accident mortal în ArcelorMittal, al doilea în ultima lună de zile, dar şi acesta a fost trecut sub tăcere.

Iată, au murit doi oameni nevinovaţi sub zona de competenţă a directorului Norel-Corneliu Jantea, cel ce toacă banii patronatului mimând LINIA VIEŢII. Ultimul accident mortal, întâmplat într-o zi de vineri la Oţelărie, s-a petrecut prin căderea de la înălţime, dovadă că achiziţiile pentru protecţia muncii la înălţime sunt de proastă calitate, victima decedând  pe loc.

În ultimele zile ale lui decembrie 2013, unui tânăr i-a fost prinsă mâna la banda transportoare de minereu şi cărbune din Portul Mineralier în Combinat. Muribundul cu mâna smulsă a urlat jumătate de oră, până a fost auzit de un agent de pază al WBC. Acesta a sunat de nenumărate ori la Dispeceratul de permanenţă al ArcelorMittal, dar după mai mult de 30 de minute victima a decedat. Direcţia pentru Sănătate şi Securitate în Muncă prin care directorul Norel Jantea suge banii patronatului cu conducta s-a mişcat atâta de greu încât tânărul accidentat a murit, direcţiei nemairămânându-i de făcut decât muşamalizarea cazului, inclusiv pentru presă. De atunci, cei vinovaţi fac eforturi disperate pentru a acredita ideea că tânărul a fost, de fapt, omorât şi apoi a fost adus mort şi pus în banda transportoare pentru a fi mascată o eventuală crimă. Pretindem clarificări de la conducerea ITM şi de la reprezentanţii Combinatului.

G.C. 15 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...