logoImpact EST nr. 704 - 19.11.2017

La ultima şedinţă de plen a CLM Galaţi vocea şi atitudinea consilierului ALDE, dr. Gheorghe Bugeag, zburat deja pentru două luni de zile la fiul său în Chicago, au rămas tot singulare, cu o vagă excepţie a unui tânăr consilier penele, care s-a agitat pentru drepturile actorilor de la fostul Teatru de Păpuşi şi de la Teatrul Muzical.
O să trecem în revistă luările de poziţie ale unuia dintre puţinii consilieri experimentaţi şi calificaţi.
După ce viceprimarul Sorin Enache a anunţat, ca iniţiator, finanţarea Asociaţiilor sportive cu peste şapte milioane de lei, dr. Bugeag a izbucnit:
„Comisia pentru cultura scrisă nu este înfiinţată de trei luni de zile şi nu a fost elaborat nici regulamentul de funcţionare a ei, iar sportul şi finanţarea bisericilor (sumă mică, de peste un milion de lei) apar între două şedinţe. Nu merge aşa. Marţea, în comisii, se spune una, iar până joi, la şedinţa de plen, ne trezim cu altceva. Aveţi grijă, fără cultura scrisă vă veţi rătăci şi mai rău!”, a perorat el ca un rafinat consumator de CULTURĂ.
Legat de Hotărârea Suplimentării schemei de personal la Maternitatea „Buna Vestire” el a arătat că aici sunt mai mulţi salariaţi decât numărul de paturi! De ce nu este managerul de la maternitate să susţină această suplimentare a schemei de personal? Cred că suntem trataţi (ca şi Consiliu – n.a.) aşa cum merităm!

G. CIORICI 5 - mai - 2017

Lasa un raspuns


“Demagogia, disimu

Regele Mihai I AL ROMÂNIEI este pregătit de inevitabila PE-TRECERE, ...

Galaţiul a câştig

Cristian Dima este un lider de partid, încă nevirusat politic. ...

Dima a obţinut mode

Chiar neparlamentar fiind, liderul ALDE, Cristian Dima, reuşeşte să-şi impună ...

Noi scumpiri la gaze

Anul Nou ne aduce nouă noi scumpiri, să ne învăţăm ...