logoImpact EST nr. 787 - 15.09.2019

http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner.jpg

Când în Instituţia Prefectul Judeţului Galaţi a venit Emanoil Bocăneanu şi echipa sa pesedistă, s-a făcut o curăţenie de bun simţ şi de suprafaţă. Ăştia s-au îngrozit când au constatat că hipopotamul ăla de Ciprian Dediu, care i-a fost vârât pe gât prefectului Paul Florea de către liderii pedele, înfiinţase în cea mai prestigioasă instituţie a Republicuţei o cambuză şi o bucătărie.

Măi, fraţilor, se mânca şi se bea aici, ca la Vadul lat: sarmale, rasoale de porc cu hrean, iahnie de fasole, varză călită cu ciolan şi coastă de purcel, ciorbe şi borşuri, de parcă era la bucătăria lui Kogălniceanu.

Dar asta nu-i nimic pe lângă ce pustiu au lăsat alde Dediu şi echipa lui care îl ghidonau pe Florea. Tot ce au realizat ăştia din fonduri publice şi din sponsorizări au încărcat în camioane şi duşi au fost. Păi dacă lui Bocănianu îi vine în vizită o delegaţie din, să zicem Regiunea Odesa, ăsta n-are să le ofere măcar o mapă or un album cu judeţul Galaţi în date şi imagini, o sacoşă cu emblema judeţului, absolut nimic. Dar io mă întreb, de ce nu-i luaţi, mă, de brăcinari şi să-i daţi cep umflatului ăla de Dediu încât să verse totul la locul lui?

Grigore Corbu 5 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


E. Ciorici s-a înv

După vreo trei-patru rocade cu Silviu Pripoaie, tizul meu, Eugen ...

Șeful Poliției, Do

Chiar că nu mai ştim cine pe cine şi cine ...

Inculpatul vameş Bu

Parcă scriem pe garduri, pe ziduri, ca pe insula vremelnică ...

10 septembrie 2019 -

Sursa foto: Arhiva Bibliotecii „V.A. Urechia”