logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Când în Instituţia Prefectul Judeţului Galaţi a venit Emanoil Bocăneanu şi echipa sa pesedistă, s-a făcut o curăţenie de bun simţ şi de suprafaţă. Ăştia s-au îngrozit când au constatat că hipopotamul ăla de Ciprian Dediu, care i-a fost vârât pe gât prefectului Paul Florea de către liderii pedele, înfiinţase în cea mai prestigioasă instituţie a Republicuţei o cambuză şi o bucătărie.

Măi, fraţilor, se mânca şi se bea aici, ca la Vadul lat: sarmale, rasoale de porc cu hrean, iahnie de fasole, varză călită cu ciolan şi coastă de purcel, ciorbe şi borşuri, de parcă era la bucătăria lui Kogălniceanu.

Dar asta nu-i nimic pe lângă ce pustiu au lăsat alde Dediu şi echipa lui care îl ghidonau pe Florea. Tot ce au realizat ăştia din fonduri publice şi din sponsorizări au încărcat în camioane şi duşi au fost. Păi dacă lui Bocănianu îi vine în vizită o delegaţie din, să zicem Regiunea Odesa, ăsta n-are să le ofere măcar o mapă or un album cu judeţul Galaţi în date şi imagini, o sacoşă cu emblema judeţului, absolut nimic. Dar io mă întreb, de ce nu-i luaţi, mă, de brăcinari şi să-i daţi cep umflatului ăla de Dediu încât să verse totul la locul lui?

Grigore Corbu 5 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...