logoImpact EST nr. 860 - 07.03.2021

A IX-a ediţie a Concursului de Limba Engleză “English for Exams” s-a încheiat cu succes! Competiţia a fost susţinută sâmbătă, 16 mai 2015, în incinta Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”. În ciuda gradului de dificultate foarte ridicat, participanţii au fost pe măsură! Îi felicităm atât pe premianţi pentru rezultatele bune şi foarte bune, cât şi pe toţi cei care au acceptat provocarea şi au venit la concurs! Premierea a avut loc duminică, 24 mai, în Amfiteatrul Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”, la ora 11:00.

De asemenea, numărul de locuri disponibile a fost drastic limitat anul acesta, din cauza neperceperii niciunei taxe de participare. S-a luat hotărârea, aşadar, ca elevii care s-au înscris şi au absentat fără a anunţa în prealabil să fie descalificaţi din oficiu în cadrul ediţiilor viitoare, întrucât au dat dovadă de lipsă de respect faţă de organizatori şi de colegii care, din cauza limitei de locuri, au fost refuzaţi.

Totuşi, prezenţa a fost aproape perfectă, participând atât elevi din CNVA, cât şi cei de la alte şcoli şi licee. Concursul are o rezonanţă mare în fiecare an, deoarece este unul dintre cele mai bine organizate concursuri de limba engleză din oraş, fiind chiar mai greu şi mai valoros decât Olimpiada de Limba Engleză.

Astfel, English for Exams devine o pregătire excelentă pentru examenele de engleză (după cum sugerează şi numele), după care cei înscrişi pleacă cu o evaluare completă a nivelului lor.

Felicitări, aşadar, tuturor participanţilor şi felicitări, încă o dată, CNVA!

Vitamina A&C 22 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...

Îndoielile nu pot f

Un muzician, un actor, un preot, un medic. Voci contra ...