logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

diana alexandru dnaLa articolul “DNA a început urmărirea penala împotriva lui Stan. Numai DACĂ”, publicat săptămâna trecută, se cuvine adăugate niscaiva erate, care trebuie să ilumineze înțelegerea complexului fenomen de stimulare a asistenței juridice lăbărțate și destrăbălate, pe banii contribuabililor, împotriva lor. Cum, nu trebuie făcută o erata? Nu e o greșeală de concept? Nuuu! Am scris bine. Încât să prindă nerv profesional şi instituţional inclusiv Diana Alexandru (foto), procuror şef al DNA-ST Galaţi. Iată cum se pune chestia.

1. în organigrama Primăriei Galați se află “Serviciul Juridic şi Legalitate”; acest serviciu are în structura sa următoarele componente: un șef de serviciu (până de curând își răcorea degetele şi şosetele supraelastice scoase din pantofi abominabilul și interminabilul „profesor”, scos la pensie, Dragu Togan), doi șefi de compartimemte (birouri sau resortori), căci serviciul este format din două sau mai multe compartimente/birouri/resorturi și cel putin 7(șapte) juriști în frunte cu consilierul juridic Munteanu Ionel; organigrama Serviciului juridic și Legalitate al Primăriei municipiului Galați are angajate zece persoane.

2. referitor la sumele încasate în valoare de 7.940.000,00 lei de angajații de la Serviciu Juridic si Legalitate din cadrul Primariei municipiului Galati, acestea sunt corecte: dacă fiecare jurist-consult din cadrul Serviciului Juridic si Legalitate este remunerat cu o retribuție netă de 6.683,00 lei retribuția medie/ lunară + 65% diferite sporuri/lună +50% impozit retribuție plătit de angajator x 10 jurişti x 48 de luni = 7.939.404,00 lei.

3. referitor la Casele de Avocatură cu care Domn Primar Stan a încheiat contracte de asistență juridică, pe lângă cele precizate de săptămânalul Impact Est, mai figurează si Casa Individuală de Avocatură ( CIA) Angelica Roșu, care prin prestația ei întrece orice limită de perversiune juridică cunoscută (avocați care își trădează clientul, după ce i-au luat banii, avocați care storc de bani clientul și nu se prezintă în instanță, avocați care sug și de la partea adversă și defectează la momentul potrivit etc). Deci, uitându-ne nițel peste dosarele ce se mai vântură pe net (ce sculă instructivă este acest net la liber!), am remarcat că CIA Angelica Roșu “joacă la două capete, adică: deşi are contract de asistență juridică cu Primăria municipiului Galați, cu care s-a angajat să-i apere interesele în fața instanțelor de judecată, simpatico-duplicitara CIA Angelica Roşu apără în fața instantelor de judecată interesele diferitelor persoane împotriva Primăriei municipiului Galați. Hopa! Nu se poate așa ceva! Se prea poate, băi fraierilor de cetățeni care sunteți fraieri! Luați d-acilea!

– în dosarul 13447/233/2008 aflat pe rolul Judecătoriei Galati, CIA Roșu pledează pentru numita Dascălu Livia impotriva Primariei municipiului Galați și câștigă;

– în dosarul 1221/233/2009 aflat pe rolul Judecătoriei Galati, CIA Roșu pledează pentru numita Dascălu Livia impotriva Primariei municipiului Galati și câștigă;

– în dosarul 26312/233/2010 aflat pe rolul Judecătoriei Galați pledează pentru numita Dascălu Livia impotriva Primariei municipiului Galati și execută silit Primaria municipiului Galați;

– în dosarul 5139/233/2011 aflat pe rolul Judecătoriei Galati pledează pentru numita Dascălu Livia împotriva Primăriei municipiului Galati și câștigă:

– în dosarul 1677/233/2010 aflat pe rolul Judecătoriei Galati pledeaza pentru numita Dascălu Livia impotriva Primariei municipiului Galati și câștigă:

– în dosarul 4151/121/2015 aflat pe rolul Tribunalului Galați pledează pentru numitului Cristofan Petru-Victor împotriva Primariei municipiului Galati si câştigă: în acest dosar este inplicat consilierul municipal Marian Alexandru care s-a extins pe domeniul public al primăriei municipiului Galați construindu-și “Vilă la bloc “ la intersecția fără rost. La termenul de judecată din data de 29.10.2015 a fost apărat de CIA Angelica Roşu iar juriştii din Serviciul Juridic şi Legalitate al Primariei nunicipiului Galaţi nu numai că nu s-au prezentat, dar nu a depus nici un act prin care să apere interesele Primariei municipiului Galaţi, a cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite. Lipsa lor de la instanţă în dosarul 4151/121/2015 se justifică prin înțelegerea tacită între Domn Primar Stan și “mâna sa dreaptă”, consilierul unepere Marian Alexandru, pe care Impact – est l-a băgat afară din tabloul licchidatorilor judiciari?

– în dosarul 35/121/2016 aflat pe rolul Tribunalului Galați pledează pentru numitului Cristofan Petru-Victor împotriva Primăriei municipiului Galați.

Eratatorul de serViciu 26 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...