logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

ccisediuProfesor Univ. Dr., medic cu o bogată experienţă, scriitor, Preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi, în devălmăşia faptelor sale, mai comite şi lucruri demne de reţinut la capitolul normalului, cel care din păcate este atât de vitregit. Subiectul intervenţiei noastre îl constituie ce am putut afla şi noi „pe surse” din interiorul stupăriei păstorite de dânsul, dar parcă pur şi simplu nu ne vine a crede. Aşa că o să vă spunem că e vorba de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, care după ce a fost „belită” de d-l doctor anestezist prin confiscarea apartamentelor (lui?) de serviciu, acum în altă împrejurare nu a mai „comis-o” şi a făcut dovada că are boaşe.

Ăştia de la Camera de Comerţ, cu ajutorul proaspătului pensionar, fost Preşedinte Dan Lilion Gogoncea, au rămas în curul gol, în anul de graţie 2014, nemaiavând nici un fel de patrimoniu imobiliar, inclusiv clădirea actualului sediu care era proprietatea Consiliului Judeţului (fosta casă memorială Costache Negri, aproape de inaugurare Muzeu de Etnografie şi Folclor) a fost închiriată pe doi lei Camerei de Comerţ şi Industrie.

Acum vine bomba! Drept mulţumire adresată lui Gogo pentru retrocedarea „moacă” a clădirii Muzeului de Artă Vizuală, Episcopia în frunte cu Înaltul Casian ce-a zis: „cam puţin, se putea şi mai mult, vrem mai mult”, le stătea în coastă şi le obtura ieşirea la stradă, la vedere, a Seminarului, aşa că: „să le luăm şi clădirea Camerei de Comerţ”. Cu documente de aiurea, pe alt amplasament, cu ajutorul nepreţuit al golanilor şi luzerilor din instituţiile statului, inclusiv al justiţiei, gata FANTACSIA. Adică, hotărâre definitivă şi irevocabilă de consfincţire a raptului, a jafului, de trecere în patrimoniu a clădirii monument proprietate a C.J. şi sediul C.C.I.A.

CasianOrdinul dat de Casian a fost de consfinţire şi miruire a ceea ce „s-a dat şi luat ilegal”, şi a impus OMERTA, pecetluită cu ameninţarea toiagului SĂU. La aşa situaţie, toată lumea a lăsat capul la putinică, ca pe vremurile când s-a dat Muzeul, iar Înaltul spunea celor care îl îndemnau să dea înapoi ce a primit de la STAT, în compensare pe clădirea retrocedată, „că dacă nimeni nu cere, el nu are de ce să dea”. Iar noi îl înţelegem şi-i dăm dreptate. Dar uite că acum când este Bacalbaşa Preşedinte, când cătuşele zăngăne de zor, când nu ştii dacă seara mai ajungi acasă sau la arest, când instituţiile statului suportă o presiune imensă „de a face”, ce a fost nu se mai poate întâmpla. Cică, Consiliul Judeţului a deschis vreo patru dosare împotriva Episcopiei şi a lui Casian. Să te ţii preziceri şi pariuri de acum încolo. Cine va câştiga? Ce justiţie avem în Republicuţă? Îl vor aduce la bară pe Casian? Care vor fi consecinţele pentru Bacalbaşa? Spirituale, bineînţeles. Cert este că vom fi noi şi mulţi alţii prezenţi cu ochii cât cepele, urmărind Minunea Minunilor, ce ar trebui să fie NORMALITATE într-un STAT DE DREPT. Şi când te gândeşti că lăcomia este hulită şi pedepsită de cele sfinte. Da, dar este valabil numai pentru credincioşii ce stau în genunchi şi pupă poalele popii, nu şi pentru cel pupat în … poală!

Dar vom reveni pe subiect. Până atunci îi dăm un fir Dianei Alexandru, procuror şef al DNA-ST Galaţi: vă mai aduceţi aminte de Mitică Budescu, scripcanel de la Legea 10 din primăria altui Mitică? Ei, el este acum atârnat în CJG-ul lui Bacal Başa, deci aveţi de unde să îl săltaţi în legătură cu falsul comis pentru fabricarea unui proprietar de nedrept al Casei Memoriale „Costache Negri”. Dar cred că se face de grup infracţional în această acaparare a unei clădiri de patrimoniu, încât e treabă de DIICOT-ST Galaţi. Vom reveni.

R.I. 13 - martie - 2015

One Response so far.

  1. cenzura spune:

    Intrucat, comentariile nefavorabile le stergeti, sa stiti ca nu va uit. Probabil ca sunt singurul cititor pe care il aveti deci banii la punga sunt importanti si la acest site, poate d-na procuror de care aminteati verifica acest aspect.
    Cat despre marele medic de renume mondial si chiar interplanetar as spune in fiecare zi a vietii sale nu a facut decat sa se comporte ca un securist al anilor 50 ceea ce probabil a si fost. Cat despre asa zisii ziaristii care scriu pentru bani la punga fara a se documenta, a citi dosarele, documentele etc si scriu cu se ,, pare ca” au facut ziaristica pe malul apei dand la peste. Nu mai reveniti ca va lipseste calitatea.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...