logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

USL-ul cu ai săi senatori şi deputaţi trecuţi, prezenţi şi viitori, visează la un câştig de proporţii în Republicuţa Galaţi, adică spus mai pe şleau de către Dobre, în orice situaţie, „vom lua tot, doar prin redistribuire încât, să nu mai pună cineva mâna pe vreun loc la parlamentare.” Ăştia au toţi  o încredere în ei şi în votul care se va da de către populime de te cutremură, te înfioară, nu alta. Stau ca prostul şi mă întreb pe ce se bazează încrederea asta, de unde TUPEUL nemaipomenit, de unde vine şi de ce nu au cea mai mică reţinere sau frică de alegerile ce vor veni? Să te prezinţi la VOT cu aceeaşi garnitură, la care putem să adăugăm cu uşurinţă un Toader sau Capră din OPOZIŢIE, la fel de expirată, identici cu ei înşişi de acum patru ani, opt sau doisprezece, înseamnă că eşti nebun. Obosiţi, prăfuiţi, ruginiţi, demodaţi aşa cum sunt, dar tot mai vor în divanul ţării. Indivizii aceştia  nu au făcut nimic în mandatul sau mandatele lor de aleşi pentru populimea care i-a ales, sau pentru zona în care au fost votaţi, dar iată-i că mai vor încă o dată şi sunt BAZAŢI deoarece : în sondajele comandate şi plătite de ei ies în continuare primii (de te cruceşti şi-ţi scuipi în sân); pentru că au adunat în perioada de parlamentar, gozură cât cuprinde, cu care să cumpere voturile celor mai mulţi proşti, înfometaţi sau săraci cu duhul; pentru că au mălai suficient pentru o campanie electorală deşănţată, cu mii de postere, bannere, fluturaşi, cadouri, apariţii televizate, radio etc, care vor îndobitoci băgătorii de buletin de vot în urnă, votându-i numai ca să scape de obsesivele imagini, sloganuri şi promisiuni de-aiurea; pentru că intelectualitatea (telectualii noştri), cei cu studii superioare sau cu carte sunt amorfi, ca şi în epoca de tristă amintire, nu votează sau se integrează turmei, nu iau atitudine, nu au opinii decât ca elemente de bârfă la birou sau acasă; pentru că cei mulţi, proşti, amărâţi, săraci cu duhul, oiţele Domnului, analfabeţi şi semianalfabeţi, amărâţii de pensionari şi casnicele permanente, mii de şomeri, se constituie în BAZA electoratului care se lasă prostit şi manipulat, dus cu minciuni din patru în patru ani, dresat precum animăluţele de la circ care primesc recompensă zăhărelul promisiunilor deşarte, MINCIUNI.

Toate acestea culminând cu acceptarea prin atitudine a spiritului MIORITIC, dezvoltat şi perpetuat genetic de-a lungul timpului, a FATIDICULUI INEVITABIL, prin prosternare, închinare şi pasivitate. Dovada celor afirmate, extrem de elocventă, este decimarea populaţiei gălăţene, în ultimii zece ani, cu aproximativ 100 000 de persoane, ce au plecat „de bine” unde au văzut cu ochii, distrugerea industriei şi agriculturii gălăţene, pierderea a peste o sută de mii de locuri de muncă, zecile de mii de şomeri, faptul că am ajuns un ţinut SĂRAC, fără nici o perspectivă. DA! Şi cu toate acestea, cei răspunzători, ALEŞII, care nu au făcut nimic pentru comunităţile locale, candidează din NOU şi vor fi aleşi din NOU.

Halal! Suntem noi înşine împotriva noastră. Nu vă mai plângeţi! Nu vă mai văitaţi! Vă meritaţi soarta! Dar cu copii şi nepoţii voştri ce aveţi? La ei nu vă gândiţi? La viitorul lor? De un lucru să fiţi siguri, nu vor veni nici măcar cu o floare la mormintele noastre, pentru dezastrul pe care îl lăsăm cu toţii moştenire.

(Jap) 5 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...