logoImpact EST nr. 876 - 19.06.2021

Atât sărbătorile religioase, cele laice cât şi cele guvernamentale din acest an, prelungite şi în anul 2013, se brodesc exact în zilele de luni, marţi şi miercuri, când muncitorii de pe plantaţia Impact-est adună informaţii, date şi documente pe care apoi le redactează, după care miercurea de la ora 9,30 se intră în machetarea paginilor de ziar şi se transmit tipografiei. Urmează bunul de tipar, tipărirea propriu-zisă, apoi, seara, plecăm în traseu pentru distribuţie, încât joia la prima oră să ne puteţi găsi în chioşcurile Vieţii libere, la oficiile poştale din municipiu şi judeţ, precum şi la factorii poştali.

După ediţia de faţă, de joi 20 decembrie, ar fi trebuit să urmeze ediţia de joi, 27 decembrie. Dar luni este 24 decembrie, zi declarată nelucrătoare de către Guvern, dar şi zi de Ajun al Crăciunului. Marţi şi Miercuri, pe 25 şi 26 decembrie, sunt zile libere, pentru că se sărbătoreşte prima şi a doua zi de Crăciun.

Nu mai spun că pe 27 este şi Sfântul Ştefan, motiv să le urăm tuturor botezaţilor cu acest nume să trăiască sănătoşi întru mulţi ani.

La fel le urăm tuturor  celor botezaţi Cristian şi Cristina.

În săptămâna următoare, când facem deja saltul în 2013, sărind cu lejeritate peste mult-mediatizatul-înspăimântatul sfârşit al lumii, luni este deja 31 şi izmeneala pregătirilor de Revelion. Marţi şi miercuri sunt zile libere, cu dat cep la zeama de varză pentru revenirea la normalitate din cheful de la petrecerea dintre ani şi de a doua zi, de Sfântul Vasile. Prilej de a le spune şi botezaţilor cu acest nume, „La mulţi ani!”.

Nu ne-a mai rămas decât să începem a munci de pe 4 ianuarie şi să ne reunim în redacţie luni, 7 ianuarie, exact de Sf. Ioan, sărbătoare deja naţională, având în vedere milioanele de purtători ai acestui nume. Şi lor le urăm sănătate şi ani fără număr.

Încheiem prin a vă spune, mai ales abonaţilor, pe un an de zile la Impact-est, că, aşa cum am procedat şi în alţi ani, vom recupera cele două săptămâni în care nu vom apărea pe piaţă, prin ediţii speciale.

Iată, în anul 2012 am tipărit cinci astfel de ediţii speciale, din care patru au fost în opt pagini şi una în şase pagini.

Tuturor, cititori, prieteni, adversari şi duşmani vă urăm lungime de zile cu sănătate şi spor în toate. Chiar dacă anul 2013 va fi unul criminal şi chiar dacă abia dincolo de jumătatea lui 2014 se va întrezări NORMALITATEA, fiţi deştepţi şi cumpătaţi, nu vă cheltuiţi resursele decât pe strictul necesar, fiţi solidari şi cu DUMNEZEU  înainte vom trece peste toate, dacă nu biruitori, măcar sănătoşi şi curaţi la minte şi la trup!

Vă mulţumim tuturor că Impact-est există.

Redacţia Impact-est 21 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...