logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

Urmează liderii şi mentorii săi politici

Aşa cum am tot scris în ediţiile precedente, avocatul Mihail Boldea este mai periculos în arest – puşcărie decât în libertate. El a fost folosit de către anchetatorii săi să semneze denunţuri pe bandă rulantă pentru ca apoi, aceştia, să transmită mesaje subliminale celor vizaţi cum că au sabia deasupra capului.

Mergând pe firul AFACERII AVIASAN, afacere evaluată la 40 de milioane de euro şi al cărei artizan a fost diabolicul Mihail Boldea, vă reamintim că prima victimă a acestuia, încă din anii 2007-2008, a fost magistratul Stela Ivan, pe atunci judecător al Judecătoriei Galaţi. Decizia dată de aceasta în AFACEREA AVIASAN, bazată pe un fals titlu de proprietate care a şi dispărut de la dosar, dar a cărui copie este în arhiva noastră şi pe care am şi prezentat-o în facsimil în ediţiile din 2007, 2008 şi 2012, a ţinut loc de titlu de proprietate pentru cele circa 40 de hectare de teren ale fostului Aviasan. Stela Ivan a fost aiurită, ameţită şi, haideţi să spunem doar îmbrobodită, devenindu-i prima victimă, anchetată şi astăzi de către DNA-ST Galaţi, unde dosarul AVIASAN zace din 2007, din octombrie 2008 fiind preluat direct de către Gh. Ivan şi atunci ca şi acum, procuror şef al acestei importante structuri în lupta cu corupţii şi corupţia. Judecătoarea Ivan s-a făcut şi dispărută din Galaţi devenind magistrat al Tribunalului Ilfov, încercând astfel să fugă departe de persuasivul Boldea.

Cea de a doua victimă a acestui pericol public este tot de sex feminin şi este chiar procurorul din DNA-ST Galaţi căruia Gh. Ivan i-a repartizat Dosarul Aviasan.

Este vorba despre Mihaela Agheniţei, cea care a fost colegă cu acelaşi Ivan la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Vrăjită şi aiurită de Boldea, aceasta a condus ancheta în AFACEREA AVIASAN aşa cum i-a şoptit, susurat şi gângurit acesta, drept pentru care ea l-a ţinut departe de puşcărie, adică în Arestul IPJ Galaţi, de unde l-a adus la anchetă (chipurile) de 71 de ori, între aprilie şi noiembrie 2012, ţinându-l în biroul ei câte cinci-şase ore ca la Hotel de cinci stele, all inclusive, dar de tot!, aspecte pe care procurorul şef Gh. Ivan le cunoştea pentru că le şi monitoriza audio-vizual din birou-i propriu.

Iată că Boldea va deveni şi liber

La percheziţia corporală şi domiciliară efectuată de către procurorii DIICOT-ST Galaţi asupra procurorului  Agheniţei, aceştia au descoperit că anchetatorul avea pe propriu-i telefon mobil 80 de apeluri de la arestatul Mihaiţă Boldea!

Victima Agheniţei, aiurită sentimental şi sexual, i-a înjumătăţit pedeapsa în afacerile imobiliare pentru care Boldea a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT-ST Galaţi, semnând, desigur, alături de şeful DNA-ST Galaţi, Gh. Ivan.

O să încheiem cu un citat din Referatul DIICOT, dar până atunci vă anunţăm că, în curând, Mihail Boldea va fi judecat în stare de libertate. Şi asta pentru că în denunţurile sale a tras după el pe mulţi lideri politici care i-au fost şefi şi mentori. După sărbătorile laice şi religioase vom afla împotriva cărora dintre ei va fi declanşată urmărirea penală.

Acum, citatul: „Astfel s-a stabilit că în timpul audierilor efectuale la sediul DNA-ST Galaţi, între învinuita Agheniţei Mihaela şi numitul Boldea Mihail s-a dezvoltat o relaţie sentimentală care a condus la încălcarea dispoziţiilor legale de către învinuită în efectuarea instrucţiei penale, cu scopul vădit de a-l ajuta pe denunţător, pentru a i se putea aplica prevederile referitoare la reducerea la jumătate a cuantumului pesepsei.”

Gelu CIORICI 26 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...