logoImpact EST nr. 899 - 21.01.2022

Încă din primăvară v-am spus că lui Gh. Ivan, fost procuror şef al DNA-ST Galaţi şi refugiat din calea sancţiunii disciplinare din partea CSM – Inspecţia pentru Procurori, din funcţia de şef de DNA pe trei judeţe, direct în demisolurile PÎCCJ, i se rezervase catedra de drept penal a Facultăţii de Drept a Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi (UDJ). Iacătă că săptămâna trecută (marţi, 9 septembrie 2014) aşteptarea fostului conferenţiar universitar doctor Gheorghe Ivan a fost fructificată de acesta în stil de mare învingător, el concurând pentru această catedră doar cu sine însuşi. Putem spune, aşadar, că Ivivan a înfrânt în meciul cu Ivan!, marele procuror Ghiţă Ivan devenind profesor titular, nici un membru al comisiei neavând sânge în instalaţie să-l inoportuneze pe candidatul Ivan, întrucât el deţine şi funcţia de preşedinte al Comisiei Juridice şi de ETICĂ din cadrul Senatului UDJ.

Comisia de examinare a lui Ivan – doi în unu a fost alcătuită din profesorii universitari Mihai Flaroiu, Alexandru Boroi, Tudorel Toader (a refuzat să participe, dându-se plecat în străinătate! De fapt, cu prilejul unor comunicări ştiinţifice la Facultatea de Drept a UDJ Galaţi, când Ivan a început să-şi susţină referatul, acesta a părăsit ostentativ sala!)… deci, acum a preferat să fie reprezentat de către un supleant, Georgeta Ungureanu, Carmen Paraschiv şi Tudor Amza.

Conform siteului jobs.edu.ro, la poziţia 26, salariul minim de încadrare este de fix 2.917 lei! Sigur că acesta se dublează scurt, prin doar câteva sporuri şi câteva lucrări şi proiecte. Dar nu-l plângem pe Gh. Ivan, căci ca procuror de demisol în PÎCCJ, la Serviciul de Combatere a Criminalităţii, are lejer o leafă de 10.000 de lei.

Îl felicităm pe Ivan pentru victoria sa împotriva lui Ivan, cât şi pe cei obedienţi care i-au rezervat catedra de drept penal. Nimic ilegal, ci doar imoral. Că la UDJ sunt disponibile 80 de posturi vacante pentru şefi de lucrări, lectori şi conferenţiari universitari şi, desigur, pentru profesori universitari.

Îl felicităm pe Ivan şi pentru modul exemplar în care l-a înfrânt pe Ivan, precum şi pe cei care au conspirat în premeditarea acestui rezultat usturător de ruşinos.

Grigore CORBU 19 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...