logoImpact EST nr. 867 - 23.04.2021

marius-stanAm scris şi iar am scris, despre retrocedările ilegale ale Justiţiei gălăţene, petrecute pe domeniul public al municipiului Galaţi, în spatele Hotelului Faleza. Retrocedări dovedite a fi false prin amplasament, a fi ilegale prin desfiinţarea de străzi betonate ce fac legătura între blocuri, ilegale pentru că s-au suprapus peste reţele de utilităţi (canale tehnice) pentru apă-canal, termoficare şi canalizări.

Populaţia lezată, Asociaţia de locatari a făcut numeroase petiţii pe la toate instituţiile STATULUI, pe la toţi SFINŢII şi Dumnezeii în funcţii, unii nu prea i-au băgat în seamă, alţii au dat răspunsuri de aiurea, dar mulţi le-au dat dreptate, inclusiv din sistemul JUSTIŢIEI române. De întâmplat nu s-a întâmplat NIMIC, inclusiv cei care au fost de acord că asistăm la o mare „Eroare judiciară” au dat din umeri ca neputinţă, invocând tardivitatea, prescrierea, legea etc.

Noi, la vremea respectivă, am venit şi am argumentat CORUPŢIA şi JAFUL din Primărie, faptul că nimic nu ar fi fost posibil fără complicitatea funcţionarilor responsabili.

Invocam printre altele că nimeni, dar absolut nimeni, din Primărie, în frunte cu Togan şi Gurzu, nu au ridicat un deget în apărarea interesului cetăţenilor, al patrimoniului urbei.

Ani de zile, la nici un proces al revendicatorilor, juriştii sau casele de avocatură cu contract nu s-au prezentat la bară în instanţă. Ani de zile au lăsat, fără să atace, o hotărâre a instanţei, profund nedreaptă şi influenţată de experţii Primăriei. Din păcate, la tot ceea ce am scris, nu s-a luat nicio măsură de către prietenii, neamurile şi binevoitorii instituţiilor din DIICOT sau DNA, a celor culpabilizaţi de noi.

Iată că suntem în măsură să vă aducem o altă dovadă care vine să confirme bănuielile noastre, argumentele expuse prin care susţinem existenţa MAFIEI retrocedărilor din Primărie. Astfel, săptămâna trecută, la Curtea de Apel, termen 08.04.2015, a fost pe rol Dosarul 9362/121/2012, în care părţi erau Primăria Galaţi şi aceiaşi revendicatori prin Timofte Jora Marieta, Tătaru Valeria, Limbis Adrian şi Jora Silviu, cu un nou litigiu generat de „noul contur” pe o suprafaţă de 31 mp.

Ne-am dus şi noi în sală să asistăm, să vedem „ce şi cum”, să ne documentăm, marea surpriză fiind şi de această dată lipsa reprezentanţilor Primăriei.

Măi, consilieri aleşi de-a-nboulea de noi toţi, voi chiar nu vedeţi? chiar nu ştiţi? chiar nu vă doare CORUPŢIA, JAFUL, ŞMENUL din Primărie?

Şi toate acestea după ce aţi votat cu ambele mâini ca să dispară un purcoi de bani din averea noastră pentru a îndestula trei (3) case de avocatură.

Dar dacă adăugăm şi Departamentul juridic propriu al Primăriei?

Dormiţi, adormiţilor, că peste un an vin alegerile.

Observator 17 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...